Facebook Pinterest Twitter
« Terug naar blog overzicht

Fotoshoot 18 september Ninie kinderkleding

Geplaatst op 19 september 2011 Fotoshoot 18 september Ninie kinderkleding

Hoi allemaal,

Gisteren vond de fotoshoot voor Ninie najaarscollectie 2011 en Mala najaarscollectie 2011 plaats in Noordwijk aan Zee. Jullie vinden het vast leuk om een kijkje achter de schermen te nemen.

Lisenka en Chantal fotografeerden de modellen. De meiden van Kiddoos kindermodellen deden supergoed hun best en ik was achter de schermen bezig en heb een kleine reportage van de dag gemaakt.

Helaas viel er regen, heel veel regen, we waren doorweekt voordat we bij beachclub Buitengewoon aankwamen. Buitengewoon is een superleuke beach club, met hippe drankjes, hapjes en leuke activiteiten voor de kids. Neem een kijkje zou ik zeggen!

We starten de dag met koffie, thee en wat drinken voor de meiden. Daarna was het even rennen en vliegen, iedereen de goede kleren aan en dan op naar Lisenka die buiten druk aan het werk was om te fotograferen.

Daarna omkleden, in de make-up en weer op de foto. Na anderhalf uur waren we klaar. Wat een superleuke dag!

Het was een geslaagde ochtend, iedereen super bedankt! En nu.... wachten tot de foto's online staan. Ik laat jullie weten als het zover is.

Bekijk de foto's en het filmpje hieronder:

 

 

Groetjes, Judith

Pssttt: heb jij ook een leuke dochter? Meld je aan bij Kiddoos kindermodellen! Wil je een leuke foto van je gezin of zelf een leuk portret laten maken? Mail dan met Lisenka!

« Terug naar blog overzicht
Ninie Kinderkleding Pippi CeLaVi TDD Bakery Baby TDD Bakery Babes Mala Design Heroes
Hippez.nl Hippeshops.nl