Facebook Pinterest Twitter
« Terug naar blog overzicht

Ninie story so far...

Geplaatst op 26 september 2011 Ninie story so far...

Hallo allemaal,

Eindelijk even een update over het eerste halfjaar van Ninie. Wat is er veel gebeurd de laatste maanden! Vorig jaar begonnen wij rond deze tijd met de eerste schetsen van de website en webshop. We waren toen druk aan het overleggen over het gebruiksgemak en wat de klanten leuk zouden vinden om te zien. Yvonne was druk met het ontwerpen van Ninie als character. Sanne was tegelijkertijd bezig om de basic kledinglijn te ontwerpen, wat hebben we gepast en gemeten voordat het spijkerrokje goed was.

Na de kerst werd het heel druk, de eerste collectie van Keedo kwam binnen, de site werd ondertussen gebouwd en het productieproces van de eigen kledinglijn liep op rolletjes.

Na veel testen en de kleding op de site te hebben gezet gingen we op 22 februari online. Dat was een mooie dag, want mijn moeder is dan jarig. De bestellingen liepen binnen, we gingen ondertussen heel hard aan de slag met de zoekmachine marketing en het aansluiten bij allerlei superleuke sites voor kinderkleding.

In mei was ons eerste grote event, de Libelle Zomerweek. Wij zijn heel trots dat we daar mochten deelnemen. Ninie werd als voorbeeldstand gebruikt bij de stylingbijeenkomst en het eerste artikel werd geplaatst in de Libelle! Tijdens de Libelle Zomerweek was het heel erg druk, wat een leuke enthousiaste mensen en klanten. Dank jullie wel hiervoor!

Daarna hebben we allerlei events gedaan en zijn we ondertussen van start gegaan met een inhaalslag voor de Ninie kledinglijn. De zomercollectie 2012 is eind juli in productie gegaan, we zijn nu al bezig met de monsters van de wintercollectie 2012. Wij zouden het superleuk vinden als Ninie vanaf de wintercollectie 2012 in een aantal winkels verkocht gaat worden.

We hebben al vele fotoshoots gehad. Alle meiden die model hebben gestaan en hun moeders, heel erg bedankt. Top dat jullie dochters op de foto mochten!

Naast Keedo en Mala hebben we leuke nieuwe merken toegevoegd, Heppiedi (leuke haaraccessoires), Frugi (100% organic), CeLaVi en Pippi (beiden Deens). In Bali worden komende maand nieuwe kettingen en armbandjes gemaakt door de stichting Bali Bundar. Wij steunen een goed doel, de mensen daar hebben werk. Dat is waar Ninie voor staat, eerlijk geproduceerde kleding en accessoires, die het liefste goede doelen steunt of mensen in arme landen helpen aan werk.

De komende tijd staan er superleuke events op het programma, te beginnen met de Jonge Gezinnenbeurs van 3 t/m 6 november. Wil je ons live ontmoeten? Dat kan, stuur s.v.p. een mailtje, dan laten wij je weten waar we aanwezig zijn de komende tijd.

Elke dag zijn wij heel erg trots en blij met de reacties van onze klanten. Dank jullie wel! Daar doen wij het voor, mensen blij maken!

Allemaal een hele fijne dag! Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen. Jullie reactie is erg belangrijk voor ons.

Groetjes,

Marco & Judith

 

« Terug naar blog overzicht
Ninie Kinderkleding Pippi CeLaVi TDD Bakery Baby TDD Bakery Babes Mala Design Heroes
Hippez.nl Hippeshops.nl