Facebook Pinterest Twitter
« Terug naar blog overzicht

Pink Ribbon acties Ninie

Geplaatst op 14 oktober 2011 Pink Ribbon acties Ninie

Hallo allemaal,

Zoals jullie allemaal weten is oktober Pink Ribbon maand, één op de acht vrouwen krijgt in haar leven borstkanker. Stichting Pink Ribbon heeft als doel om het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen en zorg te verbeteren voor patiënten en hun naasten.

Ninie doet mee met een aantal acties om Pink Ribbon te steunen:

Op 22 en 23 oktober doet Ninie mee aan Koopweekend online.

1/8 Deel van de omzet gaat dan naar Pink Ribbon. Doe allen mee en bestel ook dat weekend je nieuwste wintercollectie. Meer lezen? Ga naar de site van Koopzondag online.

14 t/m 16 oktober krijgt iedereen 10% korting op de nieuwe wintercollectie 2011-2012 op de webshop. Bovendien gaat er 5% naar PinkRibbon. De korting is verwerkt in het winkelmandje, hiervoor hoef je niets te doen, alleen lekker shoppen en afrekenen.

Wij willen jullie allemaal uitnodigen voor onze "open dag" op zaterdag 15 oktober 2011 in de Ypsalon in Heiloo van 11 tot 17 uur.

In de Ypsalon presenteren Ninie en Babskleertjes hun wintercollectie 2011-2012. 5% van deze dagopbrengst gaat naar Pink Ribbon. De eerste 10 klanten krijgen een Pink Ribbon attentie cadeau. Er staat ook een donatie box, zodat er meer geld ingezameld kan worden. Naast steun aan Pink Ribbon hebben we op deze dag leuke kortingsacties op de nieuwe collectie. De korting geldt uiteraard ook voor de webshop en de bestellingen die gedaan worden op 15 oktober tellen ook mee met de dagopbrengst waarvan 5% naar Pink Ribbon gaat.


Als laatste wil ik graag jullie aandacht vragen voor de actie van Wel-zijn.

In het kader van ‘oktober-borstkankermaand’ organiseert Paula ten Bosch van Wel-Zijn.nu voor dames die borstkanker hebben (gehad) ‘een middagje weg van borstkanker’.

Het programma start met een sportief uur, daarna genieten vrouwen die borstkanker hebben of hebben gehad van een heerlijke high-tea, daarna worden ze in de watten gelegd door een team van stylistes, kapsters en schoonheidsspecialistes (gratis door vrijwilligers). Met een zelf gekozen outfit, mooie make-up en haar mogen wij als mannequins stralend het resultaat tonen aan familie en vrienden die vanaf 16 uur van harte welkom zijn.

Deze dag vindt plaats bij Victorie Plaza Sport & Wellness in Alkmaar. Ben jij iemand of ken jij iemand die borstkanker heeft (gehad) en heb je zin in een stralende middag, dan kun je je opgeven via het aanmeldformulier van Wel-Zijn.

Kom in actie, steun Pink Ribbon!

Je kunt ook leuke Pink Ribbon producten verkopen via de Pink Ribbon webshop.

Groetjes,

Judith

« Terug naar blog overzicht
Ninie Kinderkleding Pippi CeLaVi TDD Bakery Baby TDD Bakery Babes Mala Design Heroes
Hippez.nl Hippeshops.nl