Facebook Pinterest Twitter
« Terug naar blog overzicht

Ninie kinderkleding steunt Bali Bundar

Geplaatst op 13 november 2011 Ninie kinderkleding steunt Bali Bundar

Ninie kinderkleding steunt sinds kort de Stichting Bali Bundar. Op Bali zijn in augustus en september de nieuwe kettingen en armbandjes gemaakt door Yuyun (14 jaar) en andere gehandicapten die wonen en werken in YPAC. Dat hebben ze fantastisch gedaan, zij vonden het superleuk, ze mochten werken en ze hebben er een goed inkomen uit overgehouden.

Als je een armbandje en ketting koopt (€ 4,95 per set), dan gaat bovendien 5% van de omzet naar de Stichting Bali Bundar. Dit geld wordt besteed aan een nieuwe keuken, die heel hard nodig is, zie foto's onderin. Koop een ketting en armband als cadeautje, bijvoorbeeld voor de Sint of voor Kerst en steun Bali Bundar. Je kunt natuurlijk ook zelf een bijdrage storten, ga hiervoor naar de site Bali Bundar.

De Stichting Bali Bundar heeft tot doel hulp en bijstand te bieden aan de Balinese kinderen die door armoede of sociale en economische problemen behoefte hebben aan medische, sociale en educatieve bijstand. De stichting wil zich in Nederland inzetten om bekendheid te krijgen voor deze problematiek, met als doel sponsors te werven voor de ondersteuning van deze kinderen.

YPAC is 30 jaar geleden gevestigd in Jimbaran, een centrum bestemd voor verstandelijk en lichamelijk gehandicapte kinderen/jongeren. Er is onderdak mogelijk voor ongeveer 20 kinderen die te ver weg wonen. Er is een school voor basis- en vervolgonderwijs. De verstandelijke gehandicapte kinderen krijgen in een aparte groep les. Totaal 55 kinderen/jongeren volgen hier dagelijks onderwijs.

In de afgelopen jaren heeft Bali Bundar YPAC ondersteund met schoolkosten voor interne jongeren die uit arme gezinnen komen. Een aantal gaat buiten YPAC naar school en volgt een computeropleiding of vervolgonderwijs op een normale middelbare school. Het is altijd een klus om een rolstoeltoegankelijke school te vinden, want dat is in Bali nog niet goed geregeld. Alleen al de hoge trottoirs met vele gaten en kuilen vormen een grote uitdaging voor de rolstoelers.

Koop een ketting en armband als cadeautje, bijvoorbeeld voor de Sint of voor Kerst en steun Bali Bundar.

De keuken die vernieuwd moet worden.

Yuyun met haar kettingen en armbanden.

 

« Terug naar blog overzicht
Ninie Kinderkleding Pippi CeLaVi TDD Bakery Baby TDD Bakery Babes Mala Design Heroes
Hippez.nl Hippeshops.nl