Facebook Pinterest Twitter
« Terug naar blog overzicht

Wintercollectie 2011 meisjeskleding

Geplaatst op 1 juli 2011 Wintercollectie 2011 meisjeskleding

Wintercollectie 2011 voor meisjes van 1 tot 10

De meisjeskleding wintercollectie 2011 druppelt al binnen... wat kun je verwachten deze winter?

De kleurentrends voor de winter 2011-2012 zijn grijs, zwart en wit.  Er zijn verschillende thema's die het modebeeld voor meisjeskleding zullen bepalen (bron: Textilia.nl):

Trends en thema's wintercollectie 2011-2012

Gold Medalist:
Britse tradities zoals paardrijden, kostschool en andere tradities geven dit thema een traditioneel tintje. De kleuren zijn diep en klassiek, met rood, groen, geel, en kobalt, maar ook de klassieke naturellen als cognac. Wat kun je verwachten? Ruiten, strepen, colberts, 3/4 broeken en hoge laarzen.

World Remix:
Verschillende wereldculturen worden gemixt en daar komt iets compleet nieuws uit. De kleuren zijn ingetogen, met verschillende naturellen, bruinen en blauwen als basiskleuren. Er komen folkloristische dessins, capes, coltruien en veel wol.

Far-off Lands:
Dit thema richt zicht op een idyllisch en eerlijk leven op het platteland. Dat levert een poëtisch palet van verschillende tinten roze, oranje en rood, maar ook bruin en beige. Denk aan aaibare lievelingskledingstukken.

Eco-Optimistic:
Het eco-optimistic geeft knallende kleuren die optimisme en simplisme uitstralen. Er komt een gemakkelijke, casual garderobe met (colored) jeans, grafische dessins, knallende jacks en tops.

Ninie kledinglijn, Mala kleding en Keedo wintercollectie 2011-2012:

Ninie kinderkleding richt zich het meeste op de thema's eco-optimistic en world remix. Dat hadden jullie vast al verwacht!

De Ninie kledinglijn zal je prachtige basic t-shirts brengen in verschillende prints en in de effen kleuren:

  • Wit
  • Rood
  • Felroze
  • Diep paars

Er komen leggings in verschillende prints en een gestreepte legging in rood, felroze, paars. Natuurlijk combineer je t-shirt en leggings met leuke rokjes! Dit najaar komen er velours effen rokjes in lichtroze, felroze en lichtgrijs.

Alle kleding is verkrijgbaar vanaf half juli - begin augustus.

Bekijk de nieuwe wintercollectie hier!

Kijk hieronder voor een impressie van de Ninie kledinglijn, Mala en Keedo.

 

 

 

 

« Terug naar blog overzicht
Ninie Kinderkleding Pippi CeLaVi TDD Bakery Baby TDD Bakery Babes Mala Design Heroes
Hippez.nl Hippeshops.nl