Facebook Pinterest Twitter
« Terug naar blog overzicht

Ninie steunt giro 555

Geplaatst op 15 juli 2011 Ninie steunt giro 555

Honger in de hoorn van Afrika - Ninie steunt giro 555

Ninie steunt Giro 555 vanaf vandaag t/m 10 augustus!

Hoe steunt Ninie giro 555?

De verzendkosten die bij iedereen in rekening wordt gebracht a € 2,95 per bestelling wordt gedoneerd aan Giro 555 voor elke klant. 

Ninie stort vandaag al een startbedrag van € 25,- aan Giro 555.

Waarom steunt Ninie giro 555?

Ninie probeert mensen te helpen waar nodig. Zoals jullie weten verkoopt Ninie kleding uit Zuid-Afrika, niet ver van de hoorn van Afrika, waar vrouwen goede lonen krijgen en scholingsprojecten worden gesteund.

Wij zijn een aantal jaar geleden in Kenia geweest en hebben gezien hoe de mensen daar leven, meestal gelukkig, maar helaas zonder geld en nu dus ook zonder eten. Deze situatie is rampzalig en daarom willen wij graag helpen!

Meer informatie over de actie van Giro 555.

In de hoorn van Afrika is de situatie rampzalig. Tien miljoen mensen in deze regio worden bedreigd door hongersnood. Volgens de Verenigde Naties is de droogte de ergste in zestig jaar.

In de afgelopen weken zijn veel mensen vanwege de honger gevlucht naar vluchtelingenkampen. De situatie is hier en in de rest van de regio schrijnend door gebrek aan voedsel. Daarom doen de deelnemers van de Samenwerkende Hulporganisaties een dringende oproep aan de Nederlandse bevolking en bedrijven om geld te geven op Giro 555.

De donaties zijn nodig om mensen te voeden en de schade voor de getroffen bevolking te beperken. De opbrengsten worden gebruikt om noodhulp te bieden aan de mensen die door de honger worden bedreigd. Denk hierbij aan water, voedsel en medische zorg voor de mensen in de getroffen dorpen en vluchtelingenkampen.

Lees meer op de site van Giro 555.

Wil je zelf doneren aan Giro 555?

Dat kan natuurlijk! Je kunt doneren via de site van Giro 555.  

« Terug naar blog overzicht
Ninie Kinderkleding Pippi CeLaVi TDD Bakery Baby TDD Bakery Babes Mala Design Heroes
Hippez.nl Hippeshops.nl