Facebook Pinterest Twitter
« Terug naar blog overzicht

Winterjassen 2011 Keedo

Geplaatst op 11 augustus 2011 Winterjassen 2011 Keedo

Ben je op zoek naar een winterjas voor je kleine meisje?

De nieuwste winterjassen van Keedo zijn al binnen! Klik op de foto's en bestel zou ik zeggen.... De winterjassen van Mala komen helaas niet binnen, maar er komen snel superstoere en hele lieve winterjassen van Celavi en van Pippi online. Ze zijn besteld, volgende week komen ze binnen, hopelijk uiterlijk de 18e online! 

Winterjassen 2011-2012

De Keedo jassen zijn al verkrijgbaar. Klik op de foto en je kunt gelijk bestellen. De overige winterjassen worden nu besteld en zijn eind september binnen.

Wintercollectie 2011 meisjes

De Ninie kledinglijn heeft mooie basics zoals t-shirts, leggings en spijker- en velours rokjes (veloursrokjes verkrijgbaar vanaf 30 augustus). Er zijn print t-shirts en leggings, die uitstekend te combineren zijn met de effen t-shirts en leggings. Mala biedt hippe, retro kleding uit Denemarken. Keedo heeft prachtige kleurrijke kleding en veel setjes waardoor je veel kunt combineren. Frugi komt uit Engeland en biedt je een kleurrijke, 100% organic collectie. Heppiedi tenslotte heeft supermooie accessoires; van haarelastiekjes en speldjes, tot prachtige vilten tasjes en diadeems. Kortom, een uitgebreide kleurrijke, hippe en vrolijke collectie voor kleine en grote meiden.

Alle merken hebben een uitgebreide zomer- en wintercollectie die snel beschikbaar is.Bekijk de wintercollectie 2011.

Groetjes, Judith

 

« Terug naar blog overzicht
Ninie Kinderkleding Pippi CeLaVi TDD Bakery Baby TDD Bakery Babes Mala Design Heroes
Hippez.nl Hippeshops.nl