Jurken

Baby jurkjes print en effen

Een kleurige collectie baby jurkjes bij Ninie kinderkleding. Zomer- en winter meisjes jurken met korte en lange mouw. Jurkjes met hippe prints, effen jurkjes, tricot jurkjes en katoenen jurkjes. Ninie kinderkleding biedt je een uitgebreide collectie baby jurkjes in de maat 56 tot en met 80. Ninie kinderkleding verkoopt de mooiste jurkjes van de merken The Dutch Design Bakery Baby, ZieZoo, Pippi en Mala. 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Baby jurkjes

Ninie kinderkleding biedt een kleurrijke collectie  jurkjes voor baby meisjes tot 1 jaar. Wij verkopen baby jurkjes in de maten 56 tot en met 80. Hippe jurkjes met print, romantische getailleerde jurkjes, retro jurkjes, effen basic jurkjes, warme velours jurkjes en zomerse katoenen jurkjes. Prachtige zomerse A-lijn jurkjes, zachte tricot jurkjes met lange en korte mouw, hippe winterse jurkjes en getailleerde jurkjes. Voor elk meisje, klein en groot hebben wij een jurkje wat past! 

Feestjurkjes en communiejurkjes

Ninie verkoopt mooie witte communie jurkjes en feestjurkjes met romantische printjes. De communie jurkjes en feestjurkjes zijn prachtig te combineren met de Ninie bolero's waardoor je een prachtige feestelijke outfit voor jouw kleine dame creëert. 

Winterjurkjes

De velours winterjurkjes met mooie prints en de effen jurkjes met gebloemde mouwtjes zijn prachtige feestjurken voor een hippe kerstoutfit. De jurkjes zijn mooi te combineren met de bijpasende leggings of een te gekke Mala of Ewers maillot met sterretjes, streepjes of print. De jurkjes hebben prachtige donkere kleuren zoals petrol, zwart, donkergrijs en donkerbruin.