Overig

Boxpakjes, rompers en slabbetjes voor baby's

Vrolijke en hippe rompers van Maxomorra met grappige prints. De rompers met lange mouwen zijn in de winter heerlijk warm onder de kleding te dragen en in de zomer leuk te combineren met een rokje. Ook het merk Pippi heeft heerlijke  zachte katoenen rompers met leuke prints, maar ook super schattige slabbetjes met verschillende prints. De slabbetjes kunnen ook als sjaaltje gedragen worden. Pippi produceert net als Maxomorra duurzaam en alle kleding is Oekotex, standard 100 gecertificeerd. Ook bij veel wassen blijven de kleuren mooi en blijft de kwaliteit behouden.

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

5 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Boxpakjes en rompers voor baby's

Bij Ninie kinderkleding vind je de collectie boxpakjes en rompers van de merken Maxomorra en Pippi. De boxpakjes en rompers zijn allemaal gemaakt van organisch katoen en super zachte kwaliteit. En wie wordt er nou niet vrolijk van al die grappige en mooie printjes. Alle kleding van Maxomorra en Pippi zijn duurzaam geproduceerd en Oekotex, standard 100 gecertificeerd.

Slabbetjes voor baby's

Het merk Pippi heeft de schattigste slabbetjes in haar collectie. De slabbetjes zijn gemaakt van super zacht organisch katoen. Ook na veel wassen blijven de kleuren prachtig en heeft u heel lang plezier van de slabbetjes. De slabbetjes zijn ook heel leuk als sjaaltjes te dragen.