Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

K3 interview

7 feb. 2012 06:30:00

 

K3

Hallo allemaal,

Marije van Gaafvoorkinderen heeft namens Ninie kinderkleding vragen mogen stellen aan de dames van K3. Wat wilden jullie allemaal weten? Wij hebben heel veel vragen binnen gekregen, hierbij de antwoorden op de leukste vragen!

Deze blog is geschreven voor ons 1 jarig jubileum in 2012. We hebben een fantastisch concert gehad met de 3 winnaars van onze klanten.

Veel leesplezier met het interview van K3 en daaronder wat mooie foto's van Kristel, Karen en Josje.

Interview Kristel, Karen en Josje van K3

Hoe maken jullie je liedjes?
Karen: Die worden voor ons gemaakt. Miguel Wiels schrijft de muziek voor K3, samen met collega’s Peter Gillis en Alain Vande Putte.

Hoe leren jullie alle danspasjes?
Josje: De danspasjes worden bedacht door een choreograaf en dat wordt ons aangeleerd. Door heel veel te oefenen! Soms doen we wel 1.000 x hetzelfde danspasje.

Kristel: De dansjes zien er soms heel makkelijk uit, maar zijn dan eigenlijk erg moeilijk. We krijgen zo’n dansje dan stap voor stap uitgelegd, net zo lang tot het logisch is. Eigenlijk een beetje op de manier waarom Josje in De Wereld is Mooi dansjes heeft voorgedaan, zodat alle kids mee kunnen dansen.

Karen: Als we de danspasjes weten dan gaan we het combineren met zingen. Dat is ook hard trainen. En dan komt de microfoon erbij… soms komen we er dan achter dat we bepaalde bewegingen met de armen niet kunnen doen. Dus het dansje wordt dan weer aangepast.

Waar leren jullie zingen?
Kristel: Onder de douche, haha.
Josje: Ik zing graag in de auto.
Karen: Ook dat wordt ons geleerd.

Geven jullie echt iedereen kusjes?
Karen serieus: In België is het gewoon om ‘iedereen’ 1 kus te geven. Als je je aan een onbekende voorstelt geef je natuurlijk een hand, maar als ik op een terras een groepje van 5 zie zitten waar ik er 3 van ken, dan geef ik alle 5 een kus. In Nederland geven jullie altijd 3 kussen. Dat vinden wij heel beleefd.

Kristel: Ik kus graag. Maar ik ben wel zuinig met mijn kusjes. Het is dus niet iedere dag Kusjesdag!

Op het podium hebben jullie allemaal verschillende mooie jurken, hoe verkleden jullie je zo snel tijdens de show?
Karen: Dat moet heel snel. Ik heb dan van te voren al een volgorde in mijn hoofd wat ik als eerste uit en weer aan doe. Het is wel stressen.

Josje: Ik vind die stress wel leuk. En we worden ook geholpen door lieve kleedsters. Zij helpen bijvoorbeeld met de veters strikken en een jasje aandoen. Dan ben je lekker snel verkleed.

Tijdens de wondermachine gingen jullie erin en kwamen jullie er anders weer uit, hoe deden jullie dat zo snel, dat kan toch niet?
Alle 3 tegelijk: Dat is het geheim van de Wondermachine!

Waar wonen jullie opa en oma?
Kristel: Ze wonen allebei in de hemel, tussen de wolken.
Karen: Ik heb nog 1 opa en hij woont vlakbij mij. Dan zie ik hem gelukkig vaak.
Josje: Mijn opa en oma wonen ook in de hemel. Als je ouder wordt, verlies je je opa en oma. Wij zijn dus al heel oud (lachend).

Gaat het goed met Alice (uit Alice in Wonderland)?
Josje: haha. Ja, met Alice gaat het goed. Zij is bij haar konijn.

Wat betekent eyo eigenlijk?
Kristel: Het is onze vreugdekreet!

Wat is jullie lievelingskleur?
Karen: Groen.
Josje: Blauw.
Kristel: Rood.

Welke liedjes gaan jullie tijdens het concert in Ahoy zingen?
Josje: We gaan een feestje bouwen hoor. Een bijzonder en spectaculair concert.
Karen: Eyo! zingen we zeker wel want we willen onze mooie piratenkostuums aan.
Kristel: En we vliegen dan met een prachtig luchtpiratenschip door heel Ahoy.

K3   K3

K3  K3

Tekst: Marije Smit van www.gaafvoorkinderen.nl

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x