Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Bedankt!

30 dec. 2017 17:09:00

bedankt

Bedankt!

Aan het einde van het jaar ben ik druk bezig geweest met de jaarafsluiting. Tellen, tellen en nog eens tellen. Administratie gedaan. De laatste bestellingen op de post naar jullie.

Overdenken hoe 2017 voor mij is gelopen. In het voorjaar is gebleken dat ik heel erg flexibel ben en dat ik veel heb moeten incasseren.

Jullie hebben het vast gemerkt, de productie van Ninie ging niet vlekkeloos helaas. Mijn collectie werd te laat en ook nog eens niet goed geleverd waardoor we helaas geen katoenen jurkjes in de zomercollectie konden presenteren. Gelukkig heb ik hele lieve leveranciers die mij direct uit de brand hebben geholpen. 

Een compleet nieuwe zomercollectie werd geproduceerd binnen 2 weken, de fotografie werd binnen 1 week gedaan en was perfect. Ik ben zo blij dat alles nog helemaal goed kwam. De andere collectie kwam gelukkig ook nog binnen en is online gezet. Daarnaast werd de collectie van De Kunstboer helaas ook te laat geleverd, ook door productie problemen.

Dit maakte mijn jaar wel moeilijk eerlijk gezegd. Ik ben het vertrouwen in mensen voor een deel kwijt geraakt. De stress die de zomerproductie met zich meebracht was niet leuk en ik ben er letterlijk ziek van geworden waardoor ik maanden van slag ben geweest. Maar ik zag ook veel lichtpunten, hoe mooi is het dat heel veel mensen mij snel en goed wilden helpen en voor mijn gezin en mij klaarstonden. Iedereen enorm bedankt.

Lieve José en Chantal, enorm bedankt voor jullie hulp met productie en fotografie. Daarnaast kreeg ik dit jaar hulp van Linda en Caroline met mijn social media. Caroline gaat door in 2018 en Linda is helaas gestopt door haar drukke leven en haar nieuwe baan (top!!!). Annemarie kwam mij ook helpen met het inpakken van de bestellingen. Meiden bedankt! Het Ninie team is uitgebreid dit jaar en dat vind ik hartstikke leuk. Mijn familie en mijn vrienden hebben ook enorm geholpen, bedankt daarvoor. 

Tijdens de zonnige Hemelvaart dagen in de pop-up store op Camping Bakkum had ik tijd om na te denken over mijn bedrijf en de kledingproductie. Wat wilde ik nu echt? Waar word ik nu blij van als ondernemer?

Ik kwam tot de conclusie dat ik het meest blij wordt van mijn eigen kledinglijn en daarnaast mooie basics wil verkopen van andere merken die passend zijn bij mijn kledinglijn. Ook de kleding van De Kunstboer is nog steeds favoriet bij mij en daar word ik ook erg blij van. Daarnaast wilde ik niet meer zo gestresst worden van de afhankelijkheid van productie bedrijven die niet goed of op tijd leverden of merken die ineens stopten of failliet gaan waardoor ze niet konden leveren terwijl ik hier wel op had gerekend (wisten jullie dat ruim een derde van de merken/kinderkledingwinkels gestopt zijn de afgelopen jaren).

Ik ben heel blij met Jozé (de naaister die kleine exclusieve kledingstukken in kleine oplages maakt) en met José Glas, mijn maatje, die ook gevestigd is in ons bedrijfsverzamelpand in Heiloo waar wij allebei gevestigd zijn. Ik heb besloten in mei om de complete Ninie kledinglijn in de toekomst te laten produceren in Nederland bij José en bij naaisters die kleine oplages gaan maken voor Ninie. Kleinere, exclusieve collecties met kledingstukken die uniek zijn en geproduceerd in Nederland. Dit gaf mij veel rust en ook ruimte om weer te kunnen nadenken over de nieuwe collecties en vooral veel inspiratie. 

Parijs, juli, ik maakte mijn droom waar want ik wilde altijd al eens naar de inkoopbeurs in Parijs: Playtime. Het was superleuk om te zien, mooie merken, ik ontmoette daar de marketing manager van MP Denmark, het nieuwe maillot merk wat wij vanaf dit najaar verkopen. Wat mooi om te zien en wat leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.

Inspiratie kwam! De wintercollectie 2017-2018 was op tijd en was perfect en prachtig geproduceerd. Kwalitatief zo mooi genaaid door de naaisters, uniek en ik kreeg veel berichten van blije klanten. Dat was zo mooi, ik was er ontroerd van. 

Mooie stoffen van nieuwe leveranciers kwamen voorbij voor de zomercollectie 2018, onder andere van Fiona Hewitt. Prachtige nieuwe jurkjes en t-shirts zijn ontworpen voor de zomercollectie 2018 die in januari gaat komen en ik ben er zo trots op.

December, ik heb een drukke maand achter de rug. Vlak voor de kerstvakantie zijn alle nieuwe producten voor de zomercollectie 2018 gefotografeerd door Chantal. We hebben een toffe fotoshoot achter de rug voor de nieuwe zomercollectie en er kwam een filmploeg langs, Wendy en Nienke, die twee mooie filmpjes voor ons gaan maken. De eerste van de fotoshoot en de tweede een mooi filmpje hoe onze shop werkt.

Afgelopen week hard gewerkt om het jaar mooi af te sluiten, alle boekhoudkundige documenten zijn klaar. Mijn nieuwe ordners met confetti staan klaar voor 2018 voor de boekhouding, mijn social media plan en marketingplan voor 2018 zijn gemaakt en deze ga ik samen met mijn leveranciers en Caroline presenteren aan jullie. Ik ben op zoek naar inspiratie voor de nieuwe wintercollectie 2018-2019. Op zoek naar mooie warme stoffen (jaaa met hondjes, daar vragen jullie naar, dus die komen zeker), ik ga mijn ontwerpcursus waar ik dit jaar aan begon afronden in 2018 zodat ik jullie nog beter kan inspireren en mooie kleding kan ontwerpen.  

Ik ben weer relaxed, heb mijn portie stress dit jaar gehad en ga volgend jaar genieten van jullie. Jullie, mijn klanten, zijn het allerbelangrijkste voor mijn bedrijf. Bedankt, echt enorm bedankt dat jullie het vertrouwen in mijn bedrijf niet opgaven in het voorjaar en klant zijn gebleven bij Ninie. Jullie zijn kanjers.

Voor 2018 staan er leuke dingen op stapel, we komen uiteraard weer naar Camping Bakkum (Hemelvaart weekend en in augustus), jullie zijn altijd welkom in de showroom en online showen we je alle mooie dingen vanaf eind januari 2018.

Ik wens jullie een supergoed uiteinde, geniet van elkaar tijdens oudejaarsavond. Heel graag tot in 2018 op de webshop, in de showroom of bij Camping Bakkum in de pop-up store. En mocht je een vraag hebben, bel of mail gerust, ik help je graag verder.

Liefs, Judith

bedankt

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x