Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Black Friday Weekendactie Ninie

19 nov. 2018 08:01:00

black friday weekenactie 2018 Ninie

Black Friday weekendactie 

Dit weekend hebben we echt een te gekke, supergave actie voor jou! Van vrijdag 23 november tot en met zondag 25 november shop je namelijk onze complete meidenkleing collectie met 40% korting

Wat moet je doen? Lekker shoppen vooral! En daarna bij het afrekenen bij het veld kortingsbon de actiecode BFDAY invullen voor de 40% korting.

Zijn er regels? Ja een paar. De korting geldt niet op SALE artikelen (deze zijn vaak al met 40 of 50% afgeprijsd). De actie is geldig van 23 t/m 25 november 2018. Je mag eenmalig shoppen voor 40% korting per klant.

Let op: bij bestellingen van maillots. Deze mogen NIET gepast worden (dan zijn ze namelijk GEDRAGEN) en kan ik ze niet meer verkopen aan een andere klant. Wat kun je wel doen om te kijken of de maillot goed past? Pak een maillot die je nu al hebt. Haal de nieuwe maillot voorzichtig uit de verpakking zodat het verpakkingsmateriaal niet scheurt en leg hem naast de maillot die je hebt gekocht, je kunt dan zien of de lengte en breedte goed is. Alle maillots van Ewers, Mala en MP Denmark vallen lang. 

Veel shop plezier en alvast bedankt voor je bestelling! 

Groetjes, Judith 

 

black friday weekenactie 2018 Ninie
 
black friday weekenactie 2018 Ninie
Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x