Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Haaraccesoires van het Bontehoes

25 aug. 2015 12:30:00

Bontehoes

Haaraccessoires van het Bontehoes tijdens de shoot van Ninie 

Tijdens de fotoshoot van onze wintercollectie hebben wij de haaraccessoires van Het Bontehoes mogen gebruiken. Ze zijn zo superleuk, fijn om mee te werken, de haarclips blijven nl. supergoed zitten, de prachtige haarclipjes zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. 

Kortom, wij zijn blij met de producten die Nathasja van Het Bontehoes maakt en verkoopt.

De leuke kettingen bij de jurkjes hieronder staan zo schattig bij het Ninie jurkje. Nathasja heeft er nog een paar... dus ik zou zeggen neem eens een kijkje bij de webshop van Het Bontehoes.

Nieuw in haar collectie zijn de warme wintermutsen, collen, beenwarmers en haarbanden. Te gek voor bij de CeLaVi en Minymo winterjassen. De poncho's zijn super te dragen bij een Ninie jurkje.

Veel kijkplezier bij Nathasja. 

Bontehoes

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x