Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Pop-up store Camping Bakkum 30 mei - 2 juni

12 feb. 2019 14:01:00

ninie kinderkleding camping bakkum

Pop-up store camping Bakkum 30 mei t/m 2 juni 2019

We komen weer naar Camping Bakkum in de pop-up store! Van 30 mei t/m 2 juni staat Ninie kinderkleding in de pop-up store van Camping Bakkum.

Wij hebben alles in SALE mee jurkjes, rokjes, t-shirts, leggings, shorts, broeken en sokken en we hopen op een prachtig Hemelvaart weekend. 

Donderdag vanaf 10 uur is onze live winkel geopend. Zaterdag staan we tegenover de pop-up store op de Rootz market, dan is onze pop-up store even verplaatst. 

Wij hebben voor de kids kleurplaten en onze aankleedpoppen mee, jullie zijn van harte welkom om deze op te komen halen daarna te knutselen en onze collectie te bewonderen.

Het adres van Camping Bakkum is:

  • Kennemerduin Camping Bakkum
  • Zeeweg 31
  • 1901 NZ Castricum

Datum: 30 mei t/m 2 juni 2019. Tijd: 10.00-18.00 uur. Let op: Loop langs de receptie de camping op, rechtdoor langs het internet huisje, dan kom je gelijk uit bij de pop-up store. De pop-up store staat naast de kinderboerderij (bij het winkelplein). Mocht je het niet kunnen vinden, bel dan svp met Judith: 06-41190020. Let op: Wifi en telefoonverbinding is slecht op de camping, mocht ik niet gelijk opnemen, graag nog een keer bellen.

Groetjes, Judith 

ninie kinderkleding camping bakkum

ninie kinderkleding camping bakkum

 
ninie kinderkleding meisjes jurkje
 
 
Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x