Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Pop-up store Camping Bakkum 10-13 mei

29 apr. 2018 14:01:00

ninie kinderkleding camping bakkum

Pop-up store camping Bakkum 10 t/m 13 mei 2018

Jaaaa camping Bakkum, here we come! Van 10 t/m 13 mei mei staat Ninie kinderkleding in de pop-up store van Camping Bakkum.

Wij hebben bijna de hele zomercollectie mee en het belooft ook nog eens te gek weer te worden. 

Donderdag vanaf 10 uur is onze live winkel geopend. We zijn verder elke dag tot een uur of zes of als het gezellig is, dan blijven we lekker open tot de laatste klant naar huis gaat, het ligt een beetje aan het weer en aan de drukte op het plein.

Zaterdag is het extra leuk want dan is de Rootz Market er ook. Wij hebben voor de kids kleurplaten en onze aankleedpoppen mee, jullie zijn van harte welkom om lekker te komen knutselen en onze collectie te bewonderen.

Het adres van Camping Bakkum is:

  • Kennemerduin Camping Bakkum
  • Zeeweg 31
  • 1901 NZ Castricum

Datum: 10 t/m 13 mei 2018. Tijd: 10.00-18.00 uur. Let op: Loop langs de receptie de camping op, rechtdoor langs het internet huisje, dan kom je gelijk uit bij de pop-up store. De pop-up store staat naast de kinderboerderij (bij het winkelplein). Mocht je het niet kunnen vinden, bel dan svp met Judith: 06-41190020. Let op: Wifi en telefoonverbinding is slecht op de camping, mocht ik niet gelijk opnemen, graag nog een keer bellen.

Groetjes, Judith 

ninie kinderkleding camping bakkum

ninie kinderkleding camping bakkum

 
ninie kinderkleding meisjes jurkje
 
 
Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x