Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Doen waar je het meeste van houdt....

28 dec. 2016 19:15:00

geluk

Doen waar je het meeste van houdt....

Ik ben erg gelukkig! En jij? Ben jij ook gelukkig? Ruim 6 jaar geleden heb ik gekozen om te gaan doen wat mij gelukkig maakt en ben ik mijn dromen achterna gegaan.
 
Ik wilde heel graag een eigen kledinglijn starten voor meiden, maar dan wel een vrolijke en hippe kledinglijn voor meiden. Ik ben zeer creatief en kan hierin al mijn creativiteit kwijt.
 
Verder hou ik er heel erg van om behulpzaam te zijn. Ik vind het superleuk om mijn klanten te adviseren en ze enthousiast te maken over de kleding die ik verkoop.
 
Van het een kwam het ander en nu 6 jaar later heb ik 3 prachtige webshops, Ninie kinderkleding, haar coole broer Stoereboys.nl en haar zusje Meisjesmaillots.nl.
 
Ik vind het echt heel gaaf dat ik de sprong genomen heb en dat ik het aan heb gedurfd om voor mezelf te beginnen. Ik was namelijk zeker geen held hoor en dacht af en toe o jeeee hoe ga ik dit nu oplossen? En nog steeds zijn er ups en downs bij mijn drie webshops, bij de downs denk ik dan af en toe hoe ga ik dit oppakken en oplossen en bij de ups vier ik een feestje voor mezelf.
 
Ondernemer zijn is onwijs leuk, maar af en toe ook heel erg spannend. Je neemt beslissingen, weet niet hoe dit van te voren uitpakt en als jouw plan dan lukt, dan ben je echt heel blij. Elke dag zijn er weer verrassingen en elke dag ben ik ook heel blij om jou, mijn klant, persoonlijk te mogen spreken of te mogen mailen en dat ik jou dan blij maak.
 
Contact met jou vind ik heel belangrijk. Ik wil je daarom ook even persoonlijk voorstellen. Ik ben naast ondernemer namelijk ook mama van 2 lieve kids en een lieve vrouw voor Marco. Ik tennis graag en ben dol op dieren vooral op paarden en maak hier graag tijd voor vrij.
 
Als mama zorg ik ervoor dat ik na schooltijd bijna altijd thuis ben voor onze kanjers, ik werk vaak overdag, maar ook 's avonds en ook in het weekend. Ik help onze kids met huiswerk, kook elke dag een gezond maaltje, of het lekker is, daar zijn de meningen over verdeeld ;-). ik ga mee naar de manege en voetbalclub en maak tijd vrij voor de tennis competitie en ga af en toe lekker naar buiten om te genieten! 
 
Geluk zit hem in de kleine dingen voor mij.... bijvoorbeeld een kop thee drinken in de ochtendzon, een mooi vogeltje zien in onze tuin, een veer vinden en dan denken wie denkt er boven aan mij, ik ben namelijk vrij spiritueel ingesteld, mijn man en kids zien genieten tijdens een spelletje wat we vaak doen, een boek lezen, maar ook een heel lief kaartje van een klant die ik ontvang, een berichtje op FB dat iemand zo blij is met de kleding. Daar word ik heel blij van.
 
Ik hoop dat jij ook blij en gelukkig bent en ik hoop dat ik mijn vrolijkheid aan jou door kan geven elke dag.
 
Groetjes, Judith
 
geluk
 
 
Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x