Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

De week van Judith

29 apr. 2017 17:09:00

judith schoof

Hoe ziet een werkdag van Judith eruit...

Goedemorgen allemaal. Hebben jullie een fijn weekend gehad? Ik hoop het wel. Misschien vinden jullie het wel leuk om te weten hoe mijn week in deze vakantie verloopt.

Maandag begin ik altijd met het halen van mijn bedrijfspakket Fruit bij de firma Henk Liefting. Dus... dat is smullen met lekkere aardbeitjes, appels, kiwi's, bananen en nog veel meer lekker fruit. Ik vind het erg belangrijk om lekker en gezond te eten en het is echt top dat ik elke maandagochtend mijn fruitpakket kan ophalen bij Liefting.

Daarna ga ik door naar kantoor om de bestellingen van het weekend in te pakken en te versturen.Daarna is het tijd om te gaan bedenken wat het product van de week wordt. Deze week is het het jurkje Fleura, dat vind ik zo'n geweldig jurkje. Vrolijk en een mooi model. Ik ben er echt trots op.

Voordat het jurkje Fleura product van de week wordt, heb ik er al veel werk aan gehad. Ik ben dan aan het photoshoppen om de tekst erin te zetten en aan de achterkant van het systeem heb ik de prijs aangepast. Daarna maak ik de nieuwsbrief voor jullie, mijn vaste klanten en dan is de ochtend eigenlijk al weer om.

Ik ben ook bezig om de jurkjes van Ninie op Bol.com te plaatsen zodat jullie ook daar kunnen bestellen. Dat gaat alleen niet zo makkelijk, ik moet vele aanpassingen doen die niet in één keer kunnen waardoor ik telkens 24 uur moet wachten voordat het online komt te staan. Dat is nogal een klusje. Verder heb ik overleg met Caroline en Linda over mijn social media pagina's zodat zij aan de slag kunnen om de leukste dingen te plaatsen voor jullie op onze Facebook pagina, Instagram en Pinterest.

Deze week werk ik vanuit huis omdat onze kinderen vakantie hebben. Ik heb lekker veel tijd voor de kids en we gaan ook leuke dingen doen. Dinsdag gaan we naar de bioscoop. Onze zoon wil naar de film Boss Baby met een vriendje en ik ga met mijn dochter naar de Bibi en Tina film. Ik werk tussendoor en 's avonds. Ik ben deze week druk met Bol.com, de bestellingen versturen, bloggen en het uitzoeken van de stoffen voor de wintercollectie die in augustus gaat komen.

Woensdag is onze trouwdag. 's Ochtends is het een beetje hectisch want op woensdag verzorgt onze dochter haar leasepony Saar. Ik rij dan vaak op en neer naar de manege om haar te helpen. Onze zoon wil naar de Pokemon ruildag dus van werken komt niet zoveel deze dag. Eind van de middag gaan we gezellig met elkaar zitten en het eten voorbereiden en daarna gaan we lekker eten thuis samen en 's avonds naar de vrijmarkt in Alkmaar.

Op Koningsdag zijn we altijd heel vroeg op want de plekjes op de vrijmarkt zijn beperkt in Heiloo dus om 7 uur zijn we in de startblokken en alle kinderdingen aan het inpakken om te gaan verkopen. De helft van de opbrengst mogen onze kinderen zelf houden, de andere helft geven ze aan mij. Ze willen namelijk volgende week heel graag naar de Harry Potter Expositie en daar betalen we dan een gedeelte van de kaartjes van. 's Middags is de vrijmarkt afgelopen en ga ik thuis een paar uurtjes werken.

Vrijdag werk ik 's ochtends aan mijn ontwerp opleiding, ben ik op zoek naar de stoffen voor de wintercollectie. Ga ik alvast ontwerpen voor de wintercollectie en heb ik contact met Chantal, mijn fotografe over de posters voor de pop-up store van Camping Bakkum waar ik eind mei sta. Vrijdagmiddag ga ik op bezoek bij De Kunstboer in Amsterdam, gaan we naar een voorstelling van mijn dochters vriendin in het De La Mar theater en gaan mijn dochter en ik inspiratie opdoen bij alle leuke winkels in de 9 straatjes. 's Avonds werk ik nog een aantal uur aan mijn bol.com artikelen.

Een beetje chaotisch weekje maar daar hou ik wel van. Ik ben inmiddels gewend om te hoppen van het een naar het ander en gelukkig kan ik veel 's avonds werken.

Iedereen een hele fijne vakantie gewenst volgende week,

Groetjes, Judith 

de week van judith

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x