Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Onze dochter wordt te groot.....

18 sep. 2017 10:09:00

ninie Onze dochter wordt te groot!

 Onze dochter wordt te groot! Vanaf haar derde jaar heeft ze model gestaan voor mijn kledinglijn.  Onze prachtige, mooie dochter. En nu is ze te groot.....

 Ze heeft een paar weken geleden haar laatste fotoshoot voor Ninie kinderkleding gehad en wordt  nu Chantal's assistent bij de fotoshoot  want dat kan ze ook supergoed. Ze vind het heel leuk  om Chantal te mogen helpen en de kinderen aan het lachen te maken tijdens de shoots. ,

 De andere lieve meiden nemen het nu over en doen het ook supergoed op de foto's. We hebben  in het najaar 2 meiden van 3 jaar erbij gehad en die waren zo zoet. En de andere meiden die nu ook al 2 of 3 jaar poseren ben ik ook erg trots op.

Zo begon het 7 jaar geleden. Wat een knapperd, trots op ons meissie .

Groetjes, Judith 

Ninie

Eerste Ninie shoot in setje van Keedo - 2011 - strand Egmond aan Zee

Keedo

Eerste fotoshoot setje van Keedo - 2011 - toen maakte ik de foto's nog zelf

Ninie

Strand Egmond aan Zee - 2011

Ninie

Laatste shoot voor Ninie - onze lieve, grappige, stoere tiener  - september 2017

 

 

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x