Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Droom het. Geloof het. Realiseer het. Onze eigen Ninie kledinglijn

22 feb. 2017 11:09:00

Ninie eerste collectie 2011

Droom het. Geloof het. Realiseer het! Zo trots op mijn eigen Ninie kledinglijn

Droom het. Geloof het. Realiseer het. Dat is wat ik vanmorgen las, prachtig he! Bij mij is het ook zo gegaan, jaren heb ik gedroomd om Ninie op te zetten, toen ben ik erin gaan geloven en daarna realiseren en ik ben zo onwijs blij dat ik het heb gedaan.

En kijk nu... we begonnen met 3 print t-shirtjes en 4 effen shirts en wat leggings, die waren op de Libelle Zomerweek 6 jaar geleden binnen 3 dagen uitverkocht, zo trots op.

Nu 7 jaar verder, hebben wij een prachtige kledinglijn die elk seizoen met een nieuw model wordt uitgebreid, de maten zijn uitgebreid t/m maat 146-152.  Ik heb wekelijks vele klanten die bijna allemaal blij zijn zodra ze hun 'cadeautjes' bestelling ontvangen en krijg hierover veel complimenten, waarvoor dank aan jullie, mijn vaste klanten!

Waarom ben ik Ninie begonnen? 7 jaar geleden, op 8 februari 2010 ben ik op de 3e verjaardag van onze dochter gestart met Ninie kinderkleding. Ik vond dat er echt veel te weinig kleurrijke, vrolijke kleding was die ook nog een goed pasmodel had. De shirtjes waren vaak te kort, de rokjes vond ik redelijk saai, de jurkjes leken veel op elkaar. 

Kortom! Ik wilde kleur brengen, kleur en vrolijkheid in het leven van meisjes zodat ze er zelf ook stralend en vrolijk van werden.

Na 7 jaar kan ik je zeggen dat ik nog elke dag heel vrolijk wordt als ik door mijn showroom loop. Zoveel kleuren, zoveel gezelligheid, zoveel prints en ook heel belangrijk, zoveel klanten die mijn elke dag foto's sturen van hun meiden met kleding uit onze Ninie kledinglijn. Daar ben ik echt zo ontzettend blij mee!

Bij elke bestelling boven de 25 euro krijg je als klant een cadeautje, elke klant krijgt een gave aankleedpop waarmee je gegarandeerd een middag knutselplezier hebt. Ik heb plezier en ik hoop dat ik dat ook uitstraal als jij jouw bestelling open maakt.

We zijn natuurlijk veel groter en professioneler geworden dan 7 jaar geleden. Ik werk nu met een professionele fotograaf, Chantal, een coole webbouwer Tim, Ninie's ontwerper & illustrator Yvonne, Willy, onze vormgever jeetje zeg, als ik het zo opschrijft hebben we een mega groei ondergaan in professionaliteit. Niet alleen qua marketing maar ook qua productie is er veel veranderd. Zo werk ik nu met 3 of 4 verschillende producenten en werkt Jozé, een betrokken en zeer ervaren naaister, aan nieuwe kledingitems die in hele exclusieve oplages op de shop staan.

Ik ben echt enorm blij met jullie als klant, dank, zonder jullie bestaan we niet, dank voor alles en ik hoop dat jullie nog lang klant blijven bij mij en bij Ninie kinderkleding. 

Fijne dag allemaal! Wij gaan een taartje eten op ons 6 jarig online bestaan vandaag (6 jaar geleden om 12.30 uur opende onze shop, dat was zoooo spannend en weten wij  nog heel goed) en ons 7 jarig jubileum van 8 februari 2010, dat is onze oprichtingsdatum. 

Groetjes, Marco, Judith & kids

Ninie eerste collectie 2011 Ninie eerste collectie 2011

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x