Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Droom het. Geloof het. Realiseer het.

23 apr. 2015 11:09:00

Ninie eerste collectie 2011

Droom het. Geloof het. Realiseer het!

Droom het. Geloof het. Realiseer het. Dat is wat ik vanmorgen las, prachtig he! Bij mij is het ook zo gegaan, jaren gedroomd om Ninie op te zetten, toen gaan geloven en daarna realiseren en ik ben zo onwijs blij dat ik het heb gedaan.

En kijk nu... we begonnen met 3 print t-shirtjes en 4 effen shirts en wat leggings, die waren op de Libelle Zomerweek 5 jaar geleden binnen 3 dagen uitverkocht, zo trots op.

Nu bijna 5 jaar verder, hebben wij een prachtige kledinglijn die elk seizoen met een nieuw model wordt uitgebreid, de maten zijn uitgebreid t/m maat 146-152. Ik heb wekelijks vele klanten die bijna allemaal blij zijn als ze hun pakketje ontvangen.

We werken nu met een professionele fotograaf, webbouwer, illustrator, vormgever jeetje zeg, als ik het zo opschrijft hebben we een mega groei ondergaan in professionaliteit.

Ik ben echt enorm blij met jullie als klant, dank, zonder jullie bestaan we niet, dank voor alles en ik hoop dat jullie nog lang klant blijven bij Ninie.

Fijne zonnige dag allemaal!

Groetjes, Judith

Ninie eerste collectie 2011 Ninie eerste collectie 2011

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x