Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

The Dutch Design Bakery

6 jan. 2015 11:05:00

 

TDDB

Sinds 2013 verkopen wij de complete zomer- en wintercollecties van The Dutch Design Bakery kinderkleding als een van de weinige webwinkels in Nederland. 

De zomer- en wintercollecties van The Dutch Design Bakery zijn verdeeld in 3 kleurthema's per seizoen. Het Hollandse rood-wit-blauwe thema staat altijd centraal in de collecties van The Dutch Design Bakery.

The Dutch Design Bakery kenmerkt zich door combinaties van felle effen stoffen met ruitjes, stippen, strepen, prints, borduursels in allerlei hippe jurkjes, leggings, rokjes, vestjes, shorts, broeken en bolero's. 

De baby collectie van The Dutch Design Bakery heeft leuke broekjes, romperjurkjes, shirts, jurkjes, rokjes en broekjes in felle kleuren en mooie jurkjes. De babes collectie heeft te gekke vestjes, hippe jurkjes, maar ook romantische stroken rokjes en klassieke bolero's. Ontwerpster Marie Mulder ontwerpt prachtige collecties, hip, stoer, kleurrijk, lief en romantisch. 

The Dutch Design Bakery is een Nederlands merk dat al meer dan 10 jaar door Marie wordt ontworpen en geproduceerd. Het wordt geproduceerd door dezelfde producent van de Ninie kledinglijn. Wij zijn trots dat we de collecties van The Dutch Design Bakery Babes en Baby aan onze webshop mogen toevoegen.

De collectie van The Dutch Design Bakery wordt in India geproduceerd. Het atelier wordt aangestuurd door een grote Nederlandse producent die ook kledingproductie van Dutch Heroes, ZieZoo en Mijn produceert en de effen en gestreepte Ninie shirts en leggings. Dit betekent dat de producent ons contracten heeft laten zien dat de mensen die daar werken eerlijke lonen ontvangen, werktijden hebben die realistisch zijn, er is geen kinderarbeid en de stoffen worden geverfd in speciale baden waardoor deze ook milieu vriendelijk zijn. Mijn contactpersoon gaat naar India om te controleren of alles volgens de regels gaat en er is een manager die toeziet op eerlijke productie.

TDDB\

TDDB

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x