Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Dutch Heroes complete collectie verkrijgbaar

6 jan. 2015 11:10:00

 

Dutch HeroesSinds de start van onze webshop in 2011 verkopen wij de vrolijke collectie van Dutch Heroes en wij zijn helemaal weg van dit te gekke kinderkleding merk! Vanaf de zomercollectie 2014 verkopen wij de complete zomer- en wintercollecties van Dutch Heroes als een van de weinige webwinkels in Nederland. 

De zomer- en wintercollecties van Dutch Heroes kenmerken zich door de hippe prints op effen shirts en jurkjes. De prints worden ontworpen door Jim en Marcel van De Kunstboer en door TATA. Vanaf 2013 is de Dutch Heroes collectie uitgebreid met alloverprint jurkjes en leggings. Dutch Heroes heeft allemaal felle kleuren zoals roze, groen, blauw, aqua, geel en rood.

Dutch Heroes is opgericht in 1993 door Jim Boer als galerie/winkel voor zelf gemaakte tassen, schilderijen en vele andere creatieve uitspattingen. De collecties 'gepimpte' tassen die Jim sinds 2006 achter de naaimachine in de winkel maakte sloegen zo goed aan dat De Kunstboer de groothandel serieus heeft aangepakt. Dutch Heroes wordt geproduceerd door dezelfde producent van de Ninie kledinglijn. 

De collectie van Dutch Heroes wordt in India geproduceerd. Het atelier wordt aangestuurd door een grote Nederlandse producent die ook kledingproductie van ZieZoo, The Dutch Design Bakery en Mijn produceert en de effen en gestreepte Ninie shirts en leggings. Dit betekent dat de producent ons contracten heeft laten zien dat de mensen die daar werken eerlijke lonen ontvangen, werktijden hebben die realistisch zijn, er is geen kinderarbeid en de stoffen worden geverfd in speciale baden waardoor deze ook milieu vriendelijk zijn. Mijn contactpersoon gaat naar India om te controleren of alles volgens de regels gaat en er is een manager die toeziet op eerlijke productie.

Onze dochter draagt met veel plezier al jaren jurkjes en shirts van Dutch Heroes, de kwaliteit is fantastich.Wij zijn trots dat we sinds 2014 de complete Dutch Heroes collectie aan onze webshop mogen toevoegen.

Dutch Heroes\

Dutch Heroes

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x