Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Fashion Revolution Day

24 apr. 2016 09:15:00

fashion revolution day

Fashion Revolution Day.... waar wordt onze Ninie kledinglijn gemaakt?

Vandaag is het Fashion Revolution day. Wat is dat? Heel veel producenten zijn er trots op om te eerlijk te zeggen waar zijn of haar kledinglijn wordt geproduceerd, wij ook!

Vraag jij je weleens af waar de kleding die jij koopt wordt gemaakt? Ik leg je heel graag uit waar de Ninie kledinglijn wordt geproduceerd. We zijn er namelijk heel trots op dat we als een van de weinige merken in Nederland voor 90% produceren in Nederland.

De dames van de producenten La Petino en José Glas Corporate Design in Fashion maken voor 90% onze Ninie kledinglijn! Eerlijke kledingproductie, gemaakt in Nederland. De overige 10% wordt geproduceerd in India, waarbij wij ook stricte regels hanteren omtrent de kledingproductie. De kleding die gemaakt wordt in India is Oekotex, standard 100 gecertificeerd (milieu vriendelijk verven van de stoffen), er komt geen kinderardbeid aan de pas, de werknemers krijgen eerlijke lonen en werken onder goede arbeidsomstandigheden en niet te lang achter elkaar.

Kortom, alle kleding uit onze Ninie kledinglijn worden gemaakt met liefde en aandacht zodat jouw (klein)kind het met veel plezier kan dragen.

Ik hoop dat je dit waardeert, wij vinden dit enorm belangrijk en wij hopen jij ook!

Fijne zondag,

Groetjes, Judith

Het atelier van José Glas Corporate Design, José is hier de stof aan het opmeten.

fashion revolution day

 Anneke en Melanie van La Petino

fashion revolution day

 

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x