Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Fotoshoot najaarscollectie Ninie kinderkleding

1 mei 2015 17:01:00

Ninie fotoshoot najaarscollectie 2015

Ninie fotoshoot najaarscollectie 2015

Vandaag hebben we onze eerste fotoshoot gehad voor de wintercollectie 2015-2016. We wilden 3 setjes fotograferen die we nodig hebben voor de advertenties in de bladen.

Samen met dochterlief hebben we haar favoriete 3 sets uitgezocht en zijn we naar ons kantoor gegaan bij het Willibrordus Business Centrum. Chantal Tak, onze vaste en zeer goede fotografe, is ook gevestigd in het Willibrordus Business Centrum, dus we hebben eerst even gezellig gelunched met z'n allen in het zonnetje.

Daarna was het tijd voor de eerste foto's. Zoonlief maakte onze dochter aan het lachen, wat uiteraard goed lukte, dochterlief was prachtig met haar kleding en ze kent Chantal zo goed dat we met het eerste setje qua prachtige foto's al na 3 minuutjes klaar waren.

Snel omgekleed, tussendoor nog even een wedstrijdje hardlopen gedaan en in de studio nog even een wedstrijdje opdrukken, Chantal en zoonlief wonnen uiteraard :-) en toen het tweede setje aangetrokken. Chantal had inmiddels allerlei prachtige hoekjes gevonden in de tuin bij het Willibrordus Business Centrum, we kunnen tijdelijk niet in onze binnentuin fotograferen i.v.m. verbouwing, dus ik was zeer verrast. Wat is het toch veelzijdig bij ons kantoor. Het volgende setje kleding was ook snel geshoot en zag er op de camera van Chantal helemaal te gek uit. Daarna weer even terug naar kantoor voor het laatste setje kleding, dat ook onwijs gaaf is geworden op de foto's.

We hebben vreselijk gelachen met elkaar, dat doen we altijd, het is zo ontspannen, echt heel fijn om zo met elkaar te kunnen werken. We hebben weer een leuke middag gehad, op naar de volgende twee shoots eind mei als de rest van onze kleding klaar is om gefotografeerd te worden!

Aan het eind mochten zoon en dochterlief ons nog fotograferen, ik denk dat dat de allermooiste foto's worden, wat denken jullie? Chantal weer enorm bedankt voor de super geslaagde shoot, ik kan niet wachten tot de foto's er zijn!

Groetjes, Judith. 

Ninie fotoshoot najaarscollectie 2015 

Ninie fotoshoot najaarscollectie 2015

Ninie fotoshoot najaarscollectie 2015

Ninie fotoshoot najaarscollectie 2015

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x