Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Gratis verzending bij bestelling boven € 60,-

15 feb. 2016 09:04:00

gratis verzending kinderkleding

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 60,-

Vanaf vandaag krijg je altijd gratis verzending bij bestellingen vanaf € 60,- in Nederland. Steeds meer klanten vroegen ons bij grote bestellingen om deze service.

De verzendkosten voor bestellingen onder de € 60,- blijven € 2,95 voor Nederland. De verzendkosten voor bestellingen van klanten in België en Duitsland zijn € 8,95.

Helaas zijn de prijzen van Post.nl in 2016 weer met meer dan 5% gestegen. Ter informatie, de gemiddelde kosten voor het versturen van een bestelling: envelop naar jou als klant is € 4,- (postzegels en een envelop), de kosten voor een pakket zijn € 7,50 (doosje en pakketzegel).


De kosten voor het verzenden naar een pakket naar België zijn rond de € 10,- ongeacht of het met pakket of brievenbus post wordt verstuurd, de brievenbuspost wordt nl. in heel veel gevallen niet geleverd, vandaar dat bijna alles naar België verstuurd wordt in pakketten.

Wij proberen jou als klant zo goed mogelijk tegemoet te komen, maar kunnen om de kosten van Postzegels en pakket helaas niet alles gratis verzenden. 

Wat krijg je van ons als je bij ons een bestelling plaatst:

  • Vrolijke inpakservice
  • Cadeautje: Ninie aankleedpop waar je een hele leuke middag mee kunt knutselen 
  • Een extra cadeautje (bij bestellingen vanaf € 25,-)
  • REKELS magazine (bij bestellingen vanaf € 60,-)*
  • Exclusieve kortingen via onze nieuwsbrief voor vaste klanten
  • Gratis ruil of retourservice

Groetjes, Judith

* Zolang de voorraad strekt.

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x