Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

De leukste Koningsdag kleding van Ninie

22 apr. 2017 10:09:00

koningsdag meisjes kleding

De leukste Koningsdag kleding voor meisjes 

Wat trek jij aan op Koningsdag? Iets rood-wit-blauws of een leuk oranje item? Wij hebben heel veel leuke rood-wit-blauwe meisjes kleding die perfect past bij jouw Koningsdag outfit.

Ben jij een jurken meisje? Of heb je liever een stoer t-shirt met denim shorts?

Hieronder vind je alle leuke kleding die je kan dragen op Koningsdag maar zeker ook daarna. Want onze Ninie kinderkleding is te leuk om maar één dag per jaar te dragen.

Dit meisjes jurkje uit onze Ninie kledinglijn heeft te een te gekke schelpjes print. Het jurkje is afgewerkt met hippe turquoise moutjes van mooie zware tricot stof. In dit jurkje kun je heerlijk spelen en dansen. 

Ben je nu niet zo'n jurkjes meisje? Wat vind je van dit te gekke Balloons rokje? Of het te gekke rood-wit blauwe meisjes t-shirt Juul?

Te gek is dit meisjes jurkje Birdies en natuurlijk het jurkje van De Kunstboer met bijpassende tas. 

Wij kunnen niet kiezen.

Op Koningsdag trekt onze dochter vast en zeker een mooi Ninie jurkje aan en gaat ze daarna op de vrijmarkt haar speelgoed verkopen. Wij hebben er nu al zin in.

Veel plezier met Koningsdag, geniet van elkaar.

Groetjes, Judith

 koningsdag meisjes kleding koningsdag meisjes kleding

koningsdag meisjes kleding koningsdag meisjes kleding

koningsdag meisjes kleding de kunstboer tas fly

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x