Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Libelle Zomerweek Ninie kinderkleding is erbij!

26 mrt. 2015 12:35:00

libelle zomerweek 2015

Libelle Zomerweek 2015 - Ninie kinderkleding is erbij!

Het feest komt er weer aan! De Libelle Zomerweek op het strand van Almere. Van 18 t/m 24 mei is er groot feest Fiesta del Sol en wij zijn er dit jaar alweer voor de 5e keer bij.

Onze stand (nr. 1198) staat vlakbij het hoofdplein, voor de kenners, als je staat en kijkt naar de hoofdtent, waar de optredens zijn, het straatje richting strand linksaf slaan en daar staan we al, vlakbij de stand van Kneipp. Dat betekent heerlijk meegenieten van de muziek, gezellige mensen om ons heen en wij maken voor jullie een feestje op de Libelle Zomerweek zoals elk jaar. 

Het thema is Fiesta Del Sol. Dit schrijft de Libelle redactie:

"In gedachten gaan we naar Andalusië, waar de inwoners ontwaken uit hun siësta. In de namiddagzon maken jong en oud zich op voor het grote Fiesta del Sol. Onder luid gekwetter van zwaluwen worden tafels en stoeltjes in de smalle straatjes neergezet. Lachend en zingend loopt iedereen de huizen in en uit met schalen vol olijven, ham, chorizo en paella. Don Diego oefent zijn danspassen onder de sinaasappelbomen op het plein. De mouwen van zijn witte overhemd zijn opgestroopt, zijn broek is versierd met prachtige borduursels. De meisjes lachen verleidelijk naar hem.

Op het terras van de bodega wordt sangria en sherry ingeschonken en de gitaarmuziek zwelt aan. Sofia, het knappe meisje met haar knalrode lippen en bloem in het haar, klapt eerst zacht en dan hard in haar handen. Met beheerst temperament begint ze haar dans: de Alegría. Don Diego volgt haar. Met een trotse blik kijkt ze hem aan. Hij komt dichterbij, hun ritmische voeten, sierlijke armen en verlangende blikken worden één. De hartstocht is overal voelbaar. Iedereen klapt en danst mee en geniet van de opzwepende muziek. De lichtjes van de stad vormen een magisch decor.

Het Fiesta del Sol zal nog tot in de late uurtjes doorgaan. Hasta la vista!"

Wij zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor de stand. Gezellige krijtborden, mooie versieringen, het prijzen van onze artikelen (we nemen uiteraard weer heel veel leuks van onze Ninie kledinglijn mee en andere merken), banieren voor de stand en een leuk zonnig achterwandje. 

Kom je kijken bij ons in de stand? Wij verwelkomen je graag.

Tot ziens op de Libelle Zomerweek!

Groetjes, Judith

Libelle Zomerweek 2015

Libelle Zomerweek 2015

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x