Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Libelle Zomerweek

5 jan. 2015 06:30:00

 

Libelle Zomerweek

Wij hebben er veel zin in, de Libelle Zomerweek 2014 van 12 t/m 18 mei op het strand in Almere. We zijn druk bezig met banieren, posters, een citroen gele achterwand. Aan t speuren naar leuke gadgets voor onze klanten, nieuwe flyers zo superleuk allemaal!

Het thema dit jaar is La Dolce Vita... dat vinden wij natuurlijk fantastisch want dan worden we vast verwend met heerlijke koffie, broodjes, hapjes, gezellige klanten en hopelijk veel zon zodat we elke dag genieten van elkaar en van de Libelle Zomerweek.

Vanuit de Libelle kregen we dit bericht:

"Ook dit jaar wordt de Libelle Zomerweek weer georganiseerd, van 12 t/m 18 mei, op het Almeerderstrand in Almere. Met het thema Sicilië wordt het smaakvoller, avontuurlijker en zwoeler dan ooit.

Denk aan Sicilië in de jaren 50, lange tafels vol met eten. Familie bij elkaar, het heerlijke Italiaans leven. Maar dan op de plankieren van het Libelle Zomerweekterrein aan het Almeerderstrand!
Heerlijke Italiaanse muziek, bekende geuren als pastasaus en pizza, samen eten en genieten van het leven.
Libelle Zomerweek is …
- Een dagje gezellig shoppen en bijpraten met vriendinnen
- Genieten van optredens van bekende artiesten
- Heel veel nieuwe producten proeven en proberen
- Libelle-columnisten, schrijvers en politici ontmoeten
- Meedoen aan creatieve of beauty workshops
- De nieuwste modetrends spotten
- Hard meezingen met de karaoke
- Leuke cadeautjes scoren… en nog veel meer!
Kortom: Op de Libelle Zomerweek waan je je in Italië en geniet je van een heerlijke dag. La dolce vita!"

Wij staan op standnummer 3.082, vlakbij het Libelle plein, hoofdplein, (ingang 2).

Kom langs, wij showen je onze nieuwste vrolijke, hippe, zomerse Ninie kledinglijn en de merken Dutch Heroes en Pippi en Ewers voor de allerkleinsten. Vanaf maat 62 t/m 158. We hebben allerlei leuke kledingset, basics, prints en je kunt ons herkennen aan de leuke banieren aan de voorkant van onze tent.

Wij ontvangen jullie graag met enthousiasme. Ik wil heel graag alvast iedereen bedanken die ons helpt tijdens de opbouw en tijdens de dagen op de Libelle Zomerweek, jullie zijn kanjers met een groot Ninie hart!

Heel graag tot snel bij de Libelle Zomerweek

Groetjes, Judith

Libelle Zomerweek  

Libelle Zomerweek

Libelle Zomerweek

 

 

 

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x