Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Margriet Winterfair 2015

25 okt. 2015 20:30:00

Margriet Winterfair 2015

Jaaaaa!!!! We zijn weer aanwezig bij de Margriet Winterfair, het leukste en gezelligste winterevenement in Nederland. Van 13 t/m 19 november opent de Margriet Winterfair haar deuren bij de Jaarbeurs in Utrecht.

Wij staan in Hal 1, standnummer 1F093, in de buitenring vlakbij ingang 1 (bij binnenkomst rechtsaf, aan het eind linksaf in deze straat staan wij met onze tussenstand.

We nemen de nieuwste Ninie collectie mee met de te gekke ijsberen jurkjes, t-shirts, leggings, rokjes, jurkjes en heel veel bijpassende maillots van Ewers en Mala. Daarnaast nog wat hippe jurkjes van Dutch Heroes, ZieZoo en The Dutch Design Bakery.

Kom jij ook naar de Margriet Winterfair? Dat zou superleuk zijn!

Dit jaar bestaat de Margriet Winterfair 15 jaar! Wij hebben daarom, samen met nog veel andere standhouders speciale aanbiedingen tijdens de Margriet Winterfair.

Elke dag maak jij kans op één van onze lieve en heerlijk zachte ijsberen jurkjes t.w.v. € 39,95 gemaakt van een combinatie van tricot ijsberen print en sweaterstof mouwen en achterkant. Op onze blog maken we elke dag de winnaar bekend, maar als je er bent, komt dan om 17.00 uur naar onze stand, daar wordt de winnaar bekend gemaakt en kun je het jurkje als je wint gelijk meenemen! 

Wij trakteren je bovendien met 15% korting op de gehele collectie tijdens de Margriet Winterfair, niet alleen op de beurs, maar ook online in onze shop.

Wij zijn achter de schermen al druk bezig om alles klaar te maken de achterwand en deelname formulieren voor de winactie zijn klaar, we zijn druk bezig om alle kleding te prijzen en de tasjes in te pakken. Kortom, wij hebben er zin in, jij ook?

Ik zie je heel graag bij de Margriet Winterfair.

Tot in november!

Groetjes, Judith

Margriet Winterfair 2015

Margriet Winterfair 2015

Margriet Winterfair 2015

Margriet Winterfair 2015

Margriet Winterfair 2015

Margriet Winterfair 2015

 

 

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x