Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Margriet Winterfair

5 jan. 2015 06:30:00

 

Margriet Winterfair

Jaaaaa!!!! We zijn weer aanwezig bij de Margriet Winterfair, het leukste en gezelligste winterevenement in Nederland. Van 14 t/m 20 november opent de Margriet Winterfair haar deuren bij de Jaarbeurs in Utrecht.

Wij staan in Hal 1, standnummer 1C111, vlakbij de Brand Toren en vlakbij ingang 1.

We nemen de nieuwste Ninie collectie mee met t-shirts, leggings, rokjes, jurkjes en heel veel bijpassende maillots van Ewers en Mala. Daarnaast nog wat hippe jurkjes van Dutch Heroes en The Dutch Design Bakery.

Kom jij ook naar de Margriet Winterfair? Dat zou superleuk zijn!

Wij zijn achter de schermen al druk bezig om alles klaar te maken onze achterwand en banier wordt momenteel klaargemaakt voor het drukken, de kleding wordt geprijsd en tasjes ingepakt. Kortom, wij hebben er zin in, jij ook?

Ik zie je heel graag bij de Margriet Winterfair.

Tot in november!

Groetjes, Judith

Margriet Winterfair

Margriet Winterfair

Margriet Winterfair

 

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x