Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Margriet Winterfestival 2016

7 nov. 2016 09:15:00

margriet winterfestival 2016

Margriet Winterfestival 2016

Dit jaar zijn we er helaas niet bij: het Margriet Winterfestival 2016 feest. Na jaren op de Margriet winterfair heel veel leuke klanten te hebben ontmoet, maar ook heel hard hebben gewerkt op de Margriet Winterfair (en de maanden ervoor en erna) hebben we dit jaar besloten om niet deel te nemen aan deze leuke beurs.

Wij nodigen jullie van harte uit om langs te komen in onze showroom als je onze Ninie kledinglijn wilt zien en voelen! En op onze shop ben je 24-7 welkom om te shoppen. Als extraatje ontvang je tijdens de Margriet Winterfair 20% korting met de actiecode Margriet.

Wil je mij nog even spreken, ik help vrijdag, zaterdag en donderdag bij de stand van Mylene van Rags and Bone bij het workshop plein. Mocht je daar je bestelling willen ophalen die dag, dat kan natuurlijk. Laat het me dan svp even weten via mail

Wellicht dat we volgend jaar er weer bij zijn, we wensen jullie veel plezier!

Groetjes, Judith 

 margriet winterfestival 2016

 

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x