Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Mijn kinderkleding

6 jan. 2015 11:00:00

 

MIJN

Vanaf zomer 2015 verkopen wij de complete zomer- en wintercollecties van Mijn kinderkleding als een van de weinige webwinkels in Nederland. 

De zomer- en wintercollecties van Mijn zijn romantisch en hebben een Ibiza look. Zachte pastels i.c.m. mooie prints op de stoffen in allerlei kleuren.

Mijn kenmerkt zich door haar romantische karakter en zachte stoffen gecombineerd met mooie details op de kleding. Hippe jurken, jumpsuits, rokjes, shirts in Ibiza style.

MIJN gebruikt voor het maken van haar kleding zoveel mogelijk stoffen die vervaardigd zijn uit biologisch katoen. Door minder gebruik van schadelijke stoffen is biologisch katoen beter voor degene die de kleding draagt, beter voor het milieu en beter voor de arbeiders in de katoenindustrie en in de kledingfabrieken.

MIJN gaat zelfs een stapje verder. MIJN steunt een school voor gehandicapte kinderen in India. Van elke verkochte kledingstuk gaat een deel van de opbrengst naar deze school in India. Een prachtig merk, met ook nog een goed doel!

Henrike Bulthuis is de ontwerpster van MIJN, een Nederlands kinderkleding merk dat sinds 2011 bestaat. De collectie van MIJN wordt in India geproduceerd. Het atelier wordt aangestuurd door een grote Nederlandse producent die ook kledingproductie van Dutch Heroes, The Dutch Design Bakery en ZieZoo produceert en de effen en gestreepte Ninie shirts en leggings. Dit betekent dat de producent ons contracten heeft laten zien dat de mensen die daar werken eerlijke lonen ontvangen, werktijden hebben die realistisch zijn, er is geen kinderarbeid en de stoffen worden geverfd in speciale baden waardoor deze ook milieu vriendelijk zijn. Mijn contactpersoon gaat naar India om te controleren of alles volgens de regels gaat en er is een manager die toeziet op eerlijke productie.

Wij zijn trots dat we de MIJN collectie aan onze webshop mogen toevoegen.

mijn\

mijn

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x