Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Nederlandse kledingproductie meisjeskleding Ninie wintercollectie 2017-2018

6 aug. 2017 17:09:00

Nederlandse kledingproductie Nederlandse kledingproductie Ninie kinderkleding wintercollectie 2017-2018

 Afgelopen week ben ik samen met José Deken-Glas, mijn Nederlandse producent erg druk  geweest met de nieuwe wintercollectie 2017-2018.

 De complete wintercollectie van de Ninie kledinglijn zal geproduceerd gaan worden in  Nederland en daar ben ik supertrots op.

 We zijn druk bezig geweest met het uitzoeken en combineren van de stoffen. Het bespreken  van de ontwerpen en het bekijken van de maattabellen of deze nog  helemaal goed zijn.

 Voor de wintercollectie komen veel verschillende jurkjes en t-shirts. De leggings van deze  zomer zullen aangevuld gaan worden. Deze leggings vallen lang, tot  op de enkel en kunnen  daarom het hele jaar gedragen worden.  

 De jurkjes zullen een effen of print mouwtje en biesje hebben en een alloverprint voor- en achterkant. De t-shirts zullen een V-hals krijgen, net zoals de nieuwe zomer t-shirts.

We zijn ook hard aan de slag met de samples voor de volgende collecties. Zwierjurken, prachtige katoenen jurken, een teddy gilet/vestje minder stoer dan de andere versie, meer meisjesachtig en nog meer leuks. Deze komen later dit jaar of volgend jaar in de collectie. 

Het productie proces duurt ongeveer 3 maanden. De nieuwe wintercollectie 2017-2018 staat nu online. 

Groetjes, Judith 

Nederlandse kledingproductie

Patronen leggen, deze stof is handmatig geknipt ivm de panelen

Nederlandse kledingproductie

Snijproces van alle voor- en achterkanten van de jurkjes

Nederlandse kledingproductie

De overgebleven stoffen. De rest stukjes worden hergebruikt door naaisters om bijv. kleine poppen jurkjes van te maken,

Nederlandse kledingproductie

Alle gesneden mouwen bij de t-shirts leggen. Zodra de naaisters de juiste mouwen bij de juiste voor- en achterpanden gaat ontvangen.

Nederlandse kledingproductie

 

Het eindresultaat van het panelen jurkjes. Prachtig geworden vind je niet?

 

 

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x