Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Ninie's story.... het begin van Ninie's kledinglijn

6 sep. 2016 08:15:00

judith schoof

Ninie's story... het begin van Ninie's kledinglijn & shop

Veel klanten vragen me waarom ik Ninie ben begonnen. Toen onze inmiddels grote dochter nog heel klein was vond ik dat er kleur ontbrak in de collectie's van de andere merken en de t-shirts waren allemaal redelijk kort. Ik wilde en wil nog steeds een feestje worden in webshopland en mijn eigen kledinglijn ontwikkelen om kleur en vrolijkheid te brengen in ieders dag. Daarom is er nog altijd veel kleur in mijn collecties, ik hou er gewoon enorm van om vrolijke klanten te krijgen die ook op zoek zijn naar vrolijke, kleurrijke kleding die een goede pasvorm heeft. Maar die ook nog eens eerlijk geproduceerd is en uniek is en waar je er niet iedereen in loopt. Want wat is er nu leuker dan een kledingstuk dat ook nog in Nederland is gemaakt door een naaister die er met veel plezier aan heeft gewerkt?
 
Daarnaast hou ik erg van verrassingen. Ik verras mijn klanten door de bestelling altijd vrolijk in te pakken, een aankleedpop erbij voor de kleine dame wat gegarandeerd een middagje knutselplezier geeft voor moeder/oma en (klein)dochter, een cadeautje erbij als je een grotere bestelling plaats want daar wordt iedereen blij van toch? Ik merk dat dit wordt gewaardeerd door klanten en vind het stiekem heel jammer dat ik niet even mee kan kijken als mijn bestelling op de deurmat ligt en open gemaakt wordt.
 
Verder wil ik de beste zijn in klantenservice. Als er iets niet goed is, wat natuurlijk een keer kan gebeuren want het is handwerk, neem dan contact op, ik los het altijd op, daarom denk ik dat ik ook zoveel goede recensies heb op internet, dat is fijn en daar werk ik hard voor.
 
En nu vraag je je misschien af, hoe zie ik er dan uit? Daarom ook maar even een foto van mezelf erbij. Dit ben ik, Judith, eigenaar van Ninie, en met heel veel plezier maak ik de collecties en pak ik alle bestellingen in voor mijn klanten elke dag, daar geniet ik van, want als jullie blij zijn, dan ben ik dat zeker ook!
 
Liefs,
Judith
Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x