Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Belangrijk nieuws over Ninie kledinglijn

31 jan. 2016 10:04:00

ninie kledinglijn

Belangrijk nieuws over onze trots: onze Ninie kledinglijn

We hebben belangrijk nieuws over onze Ninie kledinglijn. Jullie vroegen ons om meer collecties en andere modellen, voornamelijk in de zomercollecties.

Wij hebben het afgelopen halfjaar heel hard gewerkt om dit te gaan realiseren. Dit betekent dat we proberen om maandelijks of tweemaandelijks nieuwe artikelen online te zetten voor jullie.

Zo zijn er in de zomercollectie nieuwe modellen toegevoegd, prinsessen jurkjes met tule, tricot jurkjes met kapmouwtje en komen er polo jurkjes met lange mouw, een nieuw model lange mouw jurkje en nieuwe tricot rokjes aan in februari, maart en april.

De collecties zullen exclusiever worden en genaaid worden in kleinere oplages zodat je echt unieke kleding koopt die uitsluitend via onze webshop of in de showroom te koop zijn. 

We zouden graag willen weten of jullie interesse hebben in een hoogzomer collectie met shorts en hemdjes? En vinden jullie maxi rokken en jurken mooi voor de wintercollectie 2016? Welk model jurkje, tuniek, t-shirt, broekje of rokje mis je nog in onze collectie?

Mis je kleuren in onze collectie of prints? Of zou je misschien ook eens iets met stippen of strepen willen in plaats van vrolijke prints?

We willen de modellen en de stofsoorten gaan uitbreiden zodat er steeds meer keuze komt voor jou als klant. Ik hoor het heel graag van je wat we kunnen toevoegen om meer aan jouw wensen tegemoet te komen. Mail me hiervoor svp op info@ninie.nl

De verandering neemt nogal wat productie wijzigingen met zich mee zoals jullie zullen begrijpen. Het komende jaar doen we er alles aan om zo goed mogelijk te zorgen voor nieuwe producten elke maand of elke 2 maanden. Alleen in de maanden juni, juli en december zullen er geen nieuwe collecties online komen te staan. We zullen ook een klein gedeelte van onze kledinglijn in India gaan produceren. De arbeidsomstandigheden in dit bedrijf zijn goed, mensen krijgen eerlijke lonen, normale werktijden en er is geen kinderarbeid. De stoffen worden milieutechnisch goed geverfd, Oekotex, standard 100. Door onze kleine producties, vergeleken met de grote warenhuizen, is het productieproces goed te controleren. 

We gaan vanaf februari onze nieuwsbrief tweewekelijks verzenden naar jullie. Zodra er nieuwe artikelen online komen, zullen we het jullie gelijk laten weten. We zullen ook in onze nieuwsbrief één product in de spotlights gaan zetten voor jullie, dat product kun je dan als vaste klant kopen met korting. 

We zijn benieuwd wat jullie van onze plannen vinden, laat je het weten? Dank alvast voor jullie reactie.

Lieve groet, Judith 

Nieuwe prinsessen jurken zomercollectie 2016

ninie zomercollectie 2016

Nieuwe tricot jurkjes met kapmouwtje (het kap mouwtje is in productie smaller geworden zodat het goed aansluit bij de schouder en oksel. )

ninie zomercollectie 2016

 

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x