Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Winnaars Ninie's feestje 5 jarig bestaan

15 mrt. 2016 11:15:00

ninie feest 5 jarig bestaan

De winnaars zijn bekend!

De winnaars van ons feest (ons 5 jarig bestaan) zijn bekend! Allereerst willen we iedereen bedanken die heeft meegedaan, prachtige foto's hebben we ontvangen van meiden die Ninie model willen worden.

Heel veel mensen wilden het Monkey Town feestje winnen, het te gekke La Casa Bella feestpakket of het prachtige Energetix kindersierraad van Witte Vlinderr.

We konden niet kiezen uit de vele inzendingen voor de hoofdprijs en daarom hebben we besloten dat we niet 1 maar 2 meiden uitnodigen voor onze Ninie fotoshoot in juni.

De winnaars van de hoofdprijs, Ninie model voor één dag, opgemaakt worden door Aranka onze visagiste, foto's gemaakt door onze Chantal Tak, onze fotografe, een setje Ninie kleding cadea en daarna jouw mooiste foto ingelijst cadeau, zijn.....

Amy Terkoolt en Benthe Zegwaard  

De winnaars van de andere te gekke prijzen zijn::
•    Big Monkey kinderfeestje - Hester Tromp
•    Prachtige Energetix kindersierraad - Kirsten Schramm
•    Feestpakket La Casa Bella - Angela van de Weert

Alle winnaars van harte gefeliciteerd en heel veel plezier met jullie prijzen! Wij nemen binnenkort contact met jullie op.

Verder bewaren we alle prachtige foto's van jullie inzendingen, mochten we in de toekomst nog een mooi model zoeken, dan mailen of bellen we jullie of jullie interesse hebben om Ninie model te worden.

Wij hebben nog een klein cadeautje voor je.... de 20% kortingsactie is verlengd t/m 1 april 2016 winkel je in onze shop met 20% korting met de code JARIG.  Bij bestellingen boven de € 50,- de nieuwste KekMama en een Dutch Heroes shopper cadeau.* Gratis verzending is er standaard bij bestellingen boven de € 60,- in Nederland. Je krijgt ook nog een heel leuk extra cadeautje van ons bij je bestelling*

Wij wensen je veel feestplezier en hopen dat je nog heel lang klant blijft bij Ninie.

Hartelijke groet, Marco & Judith 

* Zolang de voorraad strekt.

ninie feest 5 jarig bestaan 

De prijzen zijn aan ons cadeau gedaan door:

Monkey Town Alkmaar

Een kinderfeestje bij Monkey Town Alkmaar, ontspannen, vertrouwd, leuk en voor ieder wat wils.

De kinderen kunnen heerlijk spelen in het grote klimtoestel (met o.a. 3 glijbanen) het indoor voetbalveldje en op de grote klim- en springkussen. Tevens mogen kinderen vanaf 5 jaar een keertje lasergamen in de lasergameruimte van 600 m2.

Energetix by Witte Vlinderr

Energetix - voor meer balans en energie - verkrijgbaar bij Witte Vlinderr

Herken je één of meer van onderstaande punten bij jezelf of jouw kind. Moeheid, overprikkeling, stress, hyperactiviteit, slapeloosheid, allergieën/astma, concentratiegebrek,  somberheid, nervositeit, chronische klachten (hoofdpijn, darmproblemen, depressie, gewrichtspijnen).

Soms is het moeilijk om de oorzaak van deze klachten te achterhalen. Een magneetsieraad van Energetix kun je dan ter ondersteuning inzetten. Dit sieraad zorgt voor een verbeterde doorbloeding en zorgt dat het immuunsysteem wordt gestimuleerd, tevens werken de magneten aardend wat een positief effect heeft op de kinderen met AD(H)D. De kinderen blijven beter in hun eigen energie en raken minder snel uit evenwicht

La Casa Bella

Bij La Casa Bella vier je feest! Annemiek van La Casa Bella geeft gezellige workshops en kinderfeestjes en op haar website kun je alles shoppen voor je feestje thuis. Van de aankleding tot doe-het-zelf knutselpakketten tot geschenkzeepjes. Want: La Casa Bella..altijd een feestje! 

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x