Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Het bruist bij Ninie ...nieuwe collega's, ontwerpen en meer

20 jan. 2017 10:58:00

ontwerp opleiding

Ontwerp opleiding en meer....

Het nieuwe jaar is gestart en hoe! Er komen allemaal mooie dingen op mijn pad waar ik heel blij mee ben.

Caroline en Linda helpen mij als social media manager. Je krijgt nu nog leukere berichten dan hiervoor want Caroline en Linda zijn fan van kinderkleding en zullen je steeds meer informeren over alle leuke producten die we online hebben staan. Daarnaast gaan we superleuke winacties organiseren dus hou onze FacebookInstagram en Pinterest in de gaten! 

Jozé helpt mij ook sinds kort. Jozé is naaister en wij gaan samen hele leuke nieuwe items maken zoals deze te gekke giletjes met teddy binnenkant, maar ook mooie vesten die ook draagbaar zijn als zomerjas. Deze items zijn echt uniek, we maken er maximaal 20 per item!

Verder ben ik gestart met een nieuwe ontwerp opleiding zodat ik de producenten nog beter begrijp en vooral ook om de kleding kwalitatief nog mooier te kunnen maken voor jullie. Ik ben erg creatief dus teken er lekker op los de komende tijd en heb hier veel zin in.

De nieuwe zomercollectie 2017 verwacht ik in maart, deze wordt echt superleuk en er komen shorts aan, hoe gaaf is dat! Daar ben ik echt trots op, dat had ik 7 jaar geleden bij de start niet verwacht dat we deze ook zouden gaan produceren. 

Ik ben ook actief bezig geweest met een nieuwe verzendpartij. Sinds deze week werken we samen met MyParcel. Veel bestellingen zullen verstuurd gaan worden via brievenbus pakketjes en alles wordt via Post.nl bezorgd. Post.nl is nog altijd het betrouwbaarste in de verzending en brengt de pakketten snel en onbeschadigd bij jullie aan door (hopelijk) net zulke leuke Post.nl medewerkers die ik elke dag op kantoor bij mij mag ontvangen.

Kortom, het bruist hier bij Ninie.... en de komende maanden gaan we allemaal mooie dingen voor jullie maken en online zetten. Bedankt nogmaals dat jullie mijn vaste klanten zijn, ik ben enorm blij met jullie!

Groetjes, Judith

gilet Ninie

vest ninie

gilet ninie

 

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x