Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Update: Opening nieuw kantoor Ninie 30 augustus 2015

25 aug. 2015 13:30:00

verhuizen

Update: Uitnodiging officiële opening nieuw kantoor! 

A.s. zondag is het zover, de opening van ons prachtige nieuwe kantoor. Hierbij een korte update. 

Annemiek van La Casa Bella zal een te gekke workshop gaan geven voor meiden. Er is alleen beperkt plaats voor de workshop, dus het zal misschien eventjes wachten worden. In de tussentijd hebben wij leuke toverplaten, kleurplaten en kun je de aankleedpop van Ninie gaan maken met je kids.

Paula van De Browniehemel komt heerlijke brownies brengen en na afloop kun je een stukje meenemen naar huis voor maar € 4,- dat wordt smullen.

We hebben nog veel meer lekkere hapjes en drankjes want ook Annemiek gaat bakken, je kunt bij haar heerlijke cakes proeven waarna je zelf aan de slag kunt met cakemixen die je bij Annemiek kunt kopen.

En wat is er nu leuker dan op de foto te gaan met je nieuwe outfit en daarna de foto gelijk mee naar huis nemen? We mochten van Chantal Tak Fotografie haar instax printer waarmee we een superleuke foto kunnen printen die je gelijk mee krijgt naar huis. Bij aankoop of boeking van een feestje krijg je van ons een goodiebag cadeau*

Het wordt een leuk, gezellig feest en wij hebben er heel veel zin in! Zien we je zondag? Vanaf 11 uur staat de koffie en thee klaar!

Groetjes, ook namens Annemiek en Kirsten,

Judith

* Zolang de voorraad strekt

Ninie kantoor Ninie kantoor 

Ninie kantoor Ninie kantoor

Ninie kantoor Ninie kantoor 

Ninie kantoor

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x