Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Opening nieuw kantoor Ninie 30 augustus 2015

14 aug. 2015 06:30:00

verhuizen

Uitnodiging officiële opening nieuw kantoor! 

De afgelopen weken hebben we de sleutel gekregen van ons nieuwe kantoorpand en zijn we verhuisd. We blijven in het Willibrordus Business Centrum, maar gaan naar de mooiste ruimte in het gebouw op de eerste verdieping.

We hebben een supermooie werkomgeving die we delen met Annemiek van La Casa Bella en Kirsten van Witte Vlinderr, een stuk gezelliger voor ons en we kunnen veel samen gaan werken want La Casa Bella geeft te gekke kinderfeestjes!

Wij willen jullie van harte uitnodigen op de officiële opening op zondag 30 augustus 2015 van 11 tot 17 uur. Je kunt armbandjes maken, een Ninie aankleedpop knutselen en natuurlijk hebben La Casa Bella, Witte Vlinderr en Ninie hebben speciale openings aanbiedingen. We hebben feestelijke hapjes en drankjes en natuurlijk een leuke googiebag (zolang de voorraad strekt).

Daarnaast zijn we vanaf maandag 17 augustus elke maandag, dinsdag en donderdag vanaf 9 uur open en kun je bij ons shoppen. Het kan zijn dat we voor een afspraak buiten de deur zijn, maar als we er zijn, staat onze deur altijd voor jullie open.

Kom je langs om ons nieuwe kantoor te bewonderen? Dat zouden we enorm leuk vinden! Meer nieuws volgt snel over de openingsacties. In de tussentijd zetten we alle nieuwe wintercollecties online. Onze Ninie kledinglijn staat al online en daar zijn we heel trots op!

Groetjes, 

Judith

Ninie kantoor Ninie kantoor 

Ninie kantoor Ninie kantoor

Ninie kantoor Ninie kantoor 

Ninie kantoor

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x