Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Secret project

20 apr. 2018 09:25:00

Zomercollectie kinderkleding 2018

Secret project.....

Soms komt er iets heel gaafs op je pad en dan denk je jaaaaaaa!

Dat had ik dus een paar weken geleden. Ik zag bij een van mijn stoffen leveranciers deze te gekke stoffen. En zo is mijn secret project gestart.

Samen met José (mijn producent) en Chantal (mijn fotografe) zijn we al weken hard aan de slag om als eerste te gekke nieuwe jurkjes voor jullie te ontwerpen en produceren.

Nu zie je deze stof en denk je ja.... het is stof.... dat snap ik. Maar deze stof ik echt speciaal. Ik heb niet eerder zo'n innoverende print techniek gezien bij stoffen. Heb jij al een idee? Ik hou je op de hoogte. Binnenkort plaats ik een nieuwe blog met een filmpje en dan hoop ik dat jij net zo blij wordt als ik nu al ben. Ik wil er zelf ook eentje... maar daar was helaas niet genoeg stof voor. Maar ik weet 100% zeker dat jouw meisje de jurkjes in deze print echt supergaaf gaat vinden.

Tot binnenkort! 

Groetjes, Judith 

ninie zomercollectie 2018

 

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x