Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Shopping dagen

19 mrt. 2018 13:25:00

Shopping dagen

Shopping dagen Ninie kinderkleding

Heb jij zin om live te komen shoppen in onze showroom? Wij openen onze deuren voor jou op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart van 13.30 tot 17 uur.

En op donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 maart van 13.30 tot 17 uur. Kom gezellig langs, de koffie, thee, limonade en wat lekkers staat voor je klaar.

We hebben paaseitjes en een knutselhoekje voor de kids. Ik vertel je graag meer over onze nieuwste collecties. De nieuwe jumpsuits, leggings en zomerjurkjes arriveren vrijdag de 23e dus die kun je spotten voordat ze online staan.

En je krijgt een te gekke goodiebag cadeau met allemaal leuke paasspulletjes bij een aankoop in de showroom of als je online besteld (bij besteding vanaf 40 euro).

Bovendien maak je als je ook onze Facebook fan bent, kans op dit te gekke t-shirt. Wij doen een winactie op Facebook deel en like zoveel mogelijk, dan maak je kans op het unieke t-shirt, er is er maar 1 gemaakt.

Adresgegevens:

Willibrordus Business Centrum
Unit 1.29 (direct boven de ingang)
Kennemerstraatweg 464
1851NG Heiloo
Tel. 06-41190020

Heel graag tot ziens tijdens onze shopping dagen!

Groetjes, Judith 

Shopping dagen

Kom gezellig shoppen tijdens onze shopping dagen. Wat vind je van deze paasoutfit? Gave print met konijntjes gecombineerd met een mooie rode bloemenlegging.

Shopping dagen

Ra ra.... wat zit er in de goodie bag?

Shopping dagen

Win dit gave t-shirt, doe mee met onze Facebook actie

Shopping dagen

Maak meer kans als je online of in de showroom een bestelling plaatst en je deelt daarna jouw aankoop op onze Facebook pagina.

 

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x