Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Waarom koop je bij Ninie kinderkleding?

23 mrt. 2017 19:09:00

ninie kinderkleding voor meisjes

Waarom koop je bij Ninie kinderkleding? 

Je kent ons misschien niet, kijkt voor het eerst op onze site en vraagt jezelf misschien af waarom kopen klanten bij Ninie kinderkleding?

Ik wil je graag voorstellen aan ons bedrijf. Ik ben Judith, ik ben de eigenaar van Ninie kinderkleding. Mijn man Marco helpt ook af en toe mee in mijn bedrijf, vooral aan de financiële kant. 

Ik ben namelijk nogal creatief en de financiën zijn een leerpunt voor mij. Waarom? Omdat ik graag mijn klanten alles geef.

Ik hou ervan om mensen blij te maken, echt blij bedoel ik dan. Ik ben geen groot warenhuis, ik ben een ondernemer die veel met andere bedrijven samen werk om mooi producten voor jou te maken waar jij blij van wordt.

Als je bij ons een bestelling plaatst, dan wordt deze vrolijk ingepakt, je krijgt bij je bestelling allemaal extra's zoals onze Ninie aankleedpop waar je uren knutselplezier aan beleeft, kleurplaten of kaartjes, een klein cadeautje (bij bestellingen vanaf € 25,-) en mooie tas met tijdschrift bij bestellingen vanaf € 60,- waar jouw kleding in wordt verstuurd en we versturen jouw bestelling niet in saaie enveloppen, nee in leuke blauw-witte stippen enveloppen of felroze gestreepte enveloppen. Wat ja.... je wilt toch ook blij worden als je iets leuks besteld bij een bedrijf? Ik persoonlijk wel namelijk.

Maar dan... onze kledinglijn. Ik ontwerp al 7 jaar kleding voor meiden die vervolgens eerlijk wordt geproduceerd, vaak ook nog in Nederland. Hoe speciaal is dat. Er zijn echt maar heel weinig kledingmerken die in Nederland produceren en ook nog open zijn over hun bedrijfsvoering als het gaat om het productie proces. Je kunt in mijn blogs lezen over hoe ik ontwerp, waar we de kleding laten maken en hoe het proces in zijn werk gaat. Dat is fijn denk ik voor jou om te weten want dan weet je gelijk, ok, geen kinderarbeid en ook nog mooie kwalitatieve stoffen. 

Naast onze kledinglijn verkopen we maillots van Ewers en Mala (heel veel, wel 100 soorten!) die ook eerlijk zijn geproduceerd en ik ben zelf echt helemaal verliefd op het merk De Kunstboer! We verkopen tassen en jurkjes van dit supergave Nederlandse merk.

Veiligheid van de site. Dat vinden onze klanten ook belangrijk en jij vast ook. Zoals je bovenaan kunt zien hebben we onze webshop compleet in een beveiligde omgeving staan. De data is veilig. We hebben een professionele webbouwer en een hosting partij die garandeerd dat alles veilig is. De site heeft een van de beste SSL certificaten (dat kun je zien aan het groene slotje bovenaan bij de url) en onze betaalprovider Card Gate waar we al 6 jaar mee samenwerken heeft ook alles zeer goed beveiligd. Je kunt dus veilig winkelen bij onze webshop.

Klantenservice.... jaaaaa. Ik werk veel en heel hard, maar ik kan niet binnen 1 uur antwoord geven op een mailtje, ik probeer dit wel, maar in ieder geval mocht je een vraag hebben, binnen 24 uur wordt deze beantwoord. Is er iets niet naar wens of heb je een klacht? Bel me, of mail me! Dat los ik gelijk op. Meer dan 850 klanten hebben inmiddels via het onafhankelijke systeem van Kiyoh ons bedrijf beoordeeld met een 9.2, daar zijn we heel trots op. We hebben alleen geen klantenservice medewerker in dienst, je krijgt gelijk mij aan de telefoon als er iets is, dan weet je ook, dit is de eigenaar en die wil het gelijk oplossen.

Kortom, je koopt bij een ondernemer die hart heeft voor haar zaak, die hart heeft voor haar klanten en die een eerlijk geproduceerde kledingmerk heeft. En je krijgt een cadeautje bij je bestelling, dat is omdat we zo blij zijn met jou als klant.

En mocht je nu denken maar de jongens dan? Nou, wij hebben een coole broer: Stoereboys.nl en een zusje Meisjesmaillots.nl. Neem je daar ook eens een kijkje?

Groetjes, Judith

 Judith Schoof

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x