Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Winactie Hareninvlechten en Thebestofmephotography

1 mrt. 2017 19:45:00

winactie model voor 1 dag

Wil jij heel graag een keer model zijn en in de watten gelegd worden?

Droomt jouw dochter ook van mooie jurkjes en mooie make-up en haren en zou ze graag model willen zijn? Vind jij jouw dochter de allermooiste van de wereld en gun je haar een super-de-luxe verwenmiddag?
 
Doe mee met onze gave win-actie en maak kans op een super-de-luxe-verwenmiddag als model. Jouw dochter mag een hippe een outfit uitkiezen uit de nieuwste Ninie zomercollectie 2017 bij ons (dat is al te gek toch?),  maar dat is niet alles!
 
Ze krijgt een tijdens deze middag een prachtige invlecht, mooie make-up en het boek Hareninvlechten cadeau van Marlene van Hareninvlechten.nl. Daarna wordt ze prachtig op de foto gezet door Yvonne van The Best of Me Fotografie.Hoe kan je winnen.  Ga naar Ninie's facebook pagina en kijk naar de post van deze winactie.
 
In dit bericht staan ook de pagina's van Marlene en van Yvonne. Om kans te maken moet je alle 3 onze pagina's gaan liken en het bericht op Facebook delen. De winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 15 Maart 2017 op onze Facebook pagina en wordt vervolgens persoonlijk benaderd om een afspraak te maken voor de verwenmiddag.
 
Doe je mee? Heel veel succes en ik hoop je graag te mogen ontmoeten bij de verwenmiddag bij ons in de showroom.
 
Groetjes, Judith

winactie model voor 1 dag

winactie model voor 1 dag

 
geheime missie hareninvlechten
 
winactie model voor 1 dag
 
winactie model voor 1 dag
 
winactie model voor 1 dag
Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x