Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Winactie Ninie kinderkleding

2 feb. 2015 20:22:47

ninie zomercollectie 2015

Winactie Ninie kinderkleding 4 jarig bestaan!

Op 8 februari bestaan we 4 jaar en dat vieren wij. We hebben een superleuke winactie waarmee heel veel prijzen te winnen zijn.

Wat moet je doen om één van de prijzen te winnen? 

1. Like onze facebook pagina en schrijf op onze facebook welk item uit de zomercollectie jouw favoriet is (als je FB hebt, anders nvt uiteraard)
2. Ga naar onze knutsel en kleurpagina, print één van onze kleurplaten en stuur hem op naar: Ninie kinderkleding, De Waard 101, 1851RC Heiloo of scan hem in en stuur hem naar klantenservice@ninie.nl
3. Als je geen facebook hebt, en niet wilt kleuren, stuur ons dan een e-mail met een berichtje waarom jij een van onderstaande prijzen wilt winnen.

Kortom veel leuks te winnen bij Ninie kinderkleding, de hipste webshop voor meiden tot 10 jaar!

 

 

Wat kun je winnen?

  • 8 x Tijdschriften pakket t.w.v. € 8,50 per pakket
  • 3 x Weleda doucheset t.w.v. € 9,95
  • 2 x Goliath spel t.w.v. € 20,- en 1 x Beados set mede mogelijk gemaakt door Gaaf voor Kinderen
  • 5 x Frozen tasjes t.w.v. € 5,- per stuk
  • 1 x Boek Hareninvlechten t.w.v. € 12,95
  • 1 x Zenner haar accessoires tasje t.w.v. € 5,-
Op 28 februari worden de winnaars bekend gemaakt in onze blog en op facebook. De leukste, origineelste en grappigste acties worden door onze kinderen uitgezocht en dat zullen de winnaars zijn.
 
De prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door deze ontzettend leuke bedrijven, waarvoor veel dank:
 

Aukje Verlinden - Tijdschriften pakket

Met het Tijdschriftenpakket kun je voor slechts € 8,50 heel voordelig kennismaken met 7 tot 8 prachtige tijdschriften van enkele maanden oud. De tijdschriften zijn veelal glossy maandbladen die relatief tijdloos zijn. 

Het Tijdschriftenpakket verschijnt elke 2 maanden, is er voor mannen en vrouwen en bevat bladen als Happinez, LandIDEE, Fabulous Mama, J/M, gezondNU, Smult, Psychologie Magazine, Wetenschap in Beeld, Autovisie etc. etc. 

Je kunt het Tijdschriftenpakket kopen in de boekhandel, supermarkt en tijdschriftenwinkel of online bestellen

Marije Smit - Gaaf voor Kinderen

Gaaf voor Kinderen, dé website met gave lifestyle tips, cadeaus en uitjes voor je kind, kleinkind, neef, nicht, vriendje, vriendinnetje, buurjongen, buurmeisje. Op Gaaf voor Kinderen vind je tips. Uitgetest door kinderen en besproken door de ogen van het kind. De reistips en daguitjes zijn opvallend origineel. Hier haal je zo een idee voor je vakantie vandaan.

 

Marlene Roodbol - Haren invlechten

Vraagt jouw dochter ook verlangend om de mooiste creaties in haar haren? Dit boek gaat het jou leren. Haren invlechten, stap voor stap is een regelrechte hit voor moeders met dochters. Van invlecht tot hartjesvlecht. Meer dan 50 pagina's vlechtplezier. Jullie vlechtavontuur kan beginnen!

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x