Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Winnaar verwenmiddag Hareninvlechten en Thebestofmephotography

21 apr. 2017 10:09:00

winnaar model voor 1 dag

Winnaar verwenmiddag voor een middag - hoe vond Lynn het?

Vandaag was de verwenmiddag voor Lynn die ze gewonnen had bij onze wedstrijd samen met Yvonne van The Best of Me Photography en Marlene van Hareninvlechten.nl.

Lynn was overdonderd en vond het helemaal te gek! Wat hebben we gedaan deze middag?
We begonnen met een overheerlijke aardbeien taart van Van Velzen met Lynn haar naam erop! Dat was smullen voor Lynn maar ook voor haar moeder Dorien, haar broertje, haar oom en haar opa want die kwamen ook mee.

Daarna kreeg Lynn haar eerste cadeautjes... de 2 boeken van Hareninvlechten.nl, mooie haaraccessoires, een mooie vlinder lolly, Ninie's aankleedpop en Ninie's kleurplaten. Daar was ze al erg blij mee.

Toen was het tijd om haar mooie Ninie setje uit te kiezen. Lynn koos voor de maxi jurk horses. Ze kreeg er een bijpassende leren riem bij van Scotts Bluff en een mooie effen roze Ninie legging.

Daarna werden haar haren prachtig ingevlochten door Marlene van Hareninvlechten. Dat was best een werkje maar Lynn bleef heel rustig zitten en ze vond het heel mooi. Make up hoort er ook bij dus de lippgloss, mascara en poeder maakte Lynn prachtig.

Na wat drinken gingen we op bezoek bij Jose Glas Corporate Design waar Lynn kon zien waar haar jurk is gemaakt.
Toen was het tijd voor de fotoshoot met Yvonne van The Best of Me Photography. Yvonne maakte prachtige foto's van Lynn, haar broertje en van Lynn samen met haar moeder.

Zo kwam de super-de-luxe verwenmiddag tot een einde en ging Lynn met een tas vol cadeautjes en een prachtige nieuwe Ninie outfit op vakantie naar Egmond. Veel plezier Dorien en Lynn. Leuk dat jullie bij ons waren.

Groetjes, Judith

winnaar model voor 1 dag

winnaar model voor 1 dag

winnaar model voor 1 dag

winnaar model voor 1 dag

 

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x