Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Fotoshoots wintercollectie Ninie kinderkleding

25 jun. 2015 14:01:00

Ninie fotoshoot najaarscollectie 2015

Ninie fotoshoot wintercollectie 2015-2016

De afgelopen week hebben we 2 supergave fotoshoots gehad voor de wintercollectie 2015-2016. Foto's voor op onze webshop, voor persberichten, voor de achtergronden, posters en promotie materiaal, spannende dagen!

Net zoals vorig jaar was het tropisch warm, meer dan 25 graden, dus na afloop..... veel ijsjes :-). De meiden hadden heel veel lol samen, maar ook met Chantal, die de meiden weer perfect op de foto heeft gezet bij ons kantoor: het Willibrordus Business Centrum. 

Chantal Tak, onze vaste en zeer goede fotografe, is ook gevestigd in het Willibrordus Business Centrum, dus een thuiswedstrijd voor bijna iedereen.

De dagen ervoor heb ik alle sets bij elkaar gezocht en alvast gefotografeerd, alles is gemixt en gematched zodat we leuke sets bij elkaar hebben voor shop the look wintersets. Na een lekker koel drankje en lekker cakeje (het is tenslotte altijd een feestje) was het tijd voor de eerste foto's.

De kleine dames gaan altijd samen, maar ook alleen op de foto. Nadat de meiden top op de foto's staan en Chantal en ik de foto's hebben bekeken, gaan we omkleden, wat drinken en weer aan de slag. De middagen vliegen voorbij, ineens was het 4 uur later. We hebben vreselijk gelachen met elkaar, dat doen we altijd, het is zo ontspannen, echt heel fijn om zo met elkaar te kunnen werken. 

Na de shoots komen Chantal en ik een aantal keer bij elkaar om de foto's uit te zoeken, de kleuren exact te vergelijken met de echte producten zodat jullie de kleding zo goed als mogelijk qua kleuren zien op onze webshop, te bekijken welke foto's geschikt zijn voor persberichten en voor de shop en maakt Chantal de productfoto's klaar zodat ik daarna hard aan de slag kan om alles voor jullie z.s.m. online te zetten. 

Liefs, Judith 

Ninie fotoshoot najaarscollectie 2015 

Ninie fotoshoot najaarscollectie 2015

Ninie fotoshoot najaarscollectie 2015

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x