Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

ZieZoo complete collectie verkrijgbaar

6 jan. 2015 11:00:00

 

ZieZoo logo

Sinds 2014 verkopen wij de complete zomer- en wintercollecties van ZieZoo kinderkleding als een van de weinige webwinkels in Nederland. 

De zomer- en wintercollecties van ZieZoo zijn prachtig klassiek met mooie details in klassieke kleuren zoals zwart, donkerblauw, roze, grijs en rood.

ZieZoo kenmerkt zich door combinaties van effen stoffen met stippen, strepen en sterren in allerlei leuke jurkjes, leggings, rokjes en bolero's. Daarnaast zijn er prachtige romantische kleuren zoals lichtroze en antraciet grijs in de wintercollecties.

De baby collectie van ZieZoo heeft leuke broekjes, mooie jurkjes, leuke rokjes en zachte t-shirts. De girls collectie heeft hippe jurkjes, maar ook romantische rokjes en bolero's. Ontwerpster Betty heeft een prachtige collectie ontworpen die romantisch is, maar tegelijkertijd ook stoer. 

ZieZoo is een Nederlands merk dat al meer dan 25 jaar door Betty wordt ontworpen en geproduceerd. Het wordt veelal geproduceerd door dezelfde producent van de Ninie kledinglijn. Wij zijn trots dat we de ZieZoo collectie aan onze webshop mogen toevoegen.

De collectie van ZieZoo wordt in India geproduceerd. Het atelier wordt aangestuurd door een grote Nederlandse producent die ook kledingproductie van Dutch Heroes, The Dutch Design Bakery en Mijn produceert en de effen en gestreepte Ninie shirts en leggings. Dit betekent dat de producent ons contracten heeft laten zien dat de mensen die daar werken eerlijke lonen ontvangen, werktijden hebben die realistisch zijn, er is geen kinderarbeid en de stoffen worden geverfd in speciale baden waardoor deze ook milieu vriendelijk zijn. Mijn contactpersoon gaat naar India om te controleren of alles volgens de regels gaat en er is een manager die toeziet op eerlijke productie.

ZieZoo\

ZieZoo

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x