Loading...

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Nieuwe zomercollecties online

15 feb. 2015 09:16:00

ninie zomercollectie 2015

Nieuwe zomercollecties 2015 online!

Wauw, wat zijn de nieuwe zomercollecties weer prachtig dit jaar. De nieuwe zomercollecties van Ninie, The Dutch Design Bakery, Dutch Heroes en ZieZoo staan online. 

Allemaal met prachtige kleuren en thema's. ZieZoo is vrij rustig met de tinten rood, donkerblauw, wit en lichtroze in haar kleding. Dutch Heroes heeft te gekke nieuwe prints met diertjes. The Dutch Design Bakery  heeft meerdere thema's o.a. haar bekende rood-wit-blauw thema, maar ook vrolijke rood-roze-groen-turquoise tinten en zelf een oranje-turquoise-rood. 

Onze Ninie collectie heeft deze zomer romantische tinten maar ook weer lekkere felle kleurtjes. Wij hebben een nieuw jurkje in onze collectie, lief en romantisch met een roezeltje aan de onderkant en een prachtig satijnen lintje bij de borst. 

Hieronder vind je de leukste items uit de zomercollecties. Wij kunnen niet kiezen, jij wel? Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties.

Laat de zomer maar komen want wij willen heel graag weer met de voetjes in het zand, lekker kijken naar de zon die onder gaat met spelende kinderen om ons heen, dat is onze droom voor deze zomer. Wij wensen jou hetzelfde toe, veel zon, zee, strand en plezier!

Groetjes, Marco & Judith

Dutch Heroes

Dutch Heroes Dutch heroes Dutch Heroes

 

Dutch Heroes Dutch Heroes  Dutch heroes

The Dutch Design Bakery

TDDB TDDB TDDB

 

TDDBTDDB TDDB

ZieZoo

Ziezoo ziezooziezoo

 

Ninie

ninie ninie ninie

ninie  ninie ninie

Meld je aan voor Ninie's nieuwsbrief
Ontvang € 5,- korting
Wij vinden het geweldig dat je bij Ninie kinderkleding bent gekomen. Wanneer je je nu inschrijft voor de maandelijkse nieuwsbrief van Ninie kinderkleding, krijg je eenmalig € 5,- korting op je eerste bestelling.
Kortingscode:
Ninie kinderkleding gebruikt cookies om het winkelen gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies. Meer informatie.
x