Winter

trends winterKinderkleding trends winter:  sportief, romantisch, hip, funky: dit zijn de allernieuwste wintertrends en stylingadviezen!

Kinderkleding trends winter 2016-2017. Een seizoen vol met stoere details, all over the top prints en warme stoffen. Goud en herfsttinten zijn belangrijk in de wintercollectie 2016-2017. Mooie groen, blauw en paars tinten gecombineerd met zachte grijs, roze en blauw tinten. Prachtige denims, sweat stoffen, tricots en breisels zijn hot deze wintercollectie 2016-2017. 

De allover print is een blijvertje: het afgelopen jaar kwamen er al regelmatig blije dieren prints voorbij, maar deze winter is hij helemaal vaak te zien. Denk bij stoere hippe kleding aan grappige en drukke prints met bijvoorbeeld egeltjes, vosjes, paarden en vooral veel geinige details zoals sterretjes en stippen. De jurkjes en rokjes hebben een hoofdrol dit seizoen in allerlei warme, stoere en kleurrijke prints. Print op print is nog steeds hot en bij de jassen zijn er naast de prachtige navy/zwarte kleuren ook mooie felle prints. De kinderbroeken zijn rustig gemaakt van mooie zware denims, maar worden gecombineerd met allover prints op shirts en truien. Sweatpants en sweat jurkjes blijven en zijn lekker warm en zacht. Dotjes, sterretjes, dierenprints, maar ook kleurrijke bloemenprints zijn hot!  

Wij hebben de hipste, trendy artikelen uit de wintercollectie 2016-2017 voor je geselecteerd.

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 98

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 98

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5