De Kunstboer kinderkleding | tassen

De Kunstboer kinderkledingDe Kunstboer kinderkleding en tassen 

De Kunstboer tassen en kinderkleding: hip, te gek en altijd met een knipoog. Ontdek bij Ninie de te gekke hippe tassen en kinderkleding collectie van Jim en Marcel van De Kunstboer! Hippe prints op t-shirts en jurkjes, gekke prints met een knipoog. Mooie  kwaliteit en superleuk om te dragen.

De Kunstboer is opgericht in 1993 door Jim Boer in Haarlem als galerie/winkel voor zelf gemaakte tassen, schilderijen en vele andere creatieve uitspattingen. De collecties 'gepimpte' tassen die Jim sinds 2006 achter de naaimachine in de winkel maakte sloegen zo goed aan dat De Kunstboer de groothandel serieus heeft aangepakt. Luiertassen, sporttassen, lampenkappen en vele collecties kindertassen, rugzakjes en accessoires volgden. Gedurende het jaar komen er telkens weer nieuwe producten of variaties op bestaande producten bij. Houd deze site dus goed in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen. Sinds het najaar 2015 er is een exclusieve kledingcollectie voor jongens en meiden verkrijgbaar die wordt ontworpen door Jim.

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

1 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

per pagina

 

De Kunstboer Kinderkleding

De kinderkleding van De Kunstboer is hip, vol kleur en met grappige prints die Marcen en Jim van De Kunstboer ontwerpen. Jim is het creatieve brein achter het kindermerk De Kunstboer.

In de ontwerpen van De Kunstboer spelen dieren meestal de hoofdrol. De dieren hebben grappige accessoires zoals hoedjes of strikken en worden in een andere omgeving gezet maar wel met de kleur van hun natuurlijke omgeving. De voorkant is altijd een ditigale print, voor de achterkant en de mouwen kiest Jim altijd felle effen kleuren. De Kunstboer is hipper dan hip en alle kids zijn dol op de kinderkleding van De Kunstboer!

De Kunstboer jurkjes

De jurkjes van De Kunstboer zijn verkrijgbaar in lange mouw en korte mouw. Pofmouwtjes gecombineerd met hippe prints en felle kleuren. Een De Kunstboer jurkje is een must have in de kast van jouw meisje!

De Kunstboer t-shirts

De Kunstboer t-shirts zijn verkrijgbaar in lange en korte mouw. De korte mouw t-shirts hebben pofmouwtjes, de lange mouw t-shirts zijn wat langer qua model en vallen lekker ruim. Een t-shirt van De Kunstboer is favoriet bij veel meiden!

De Kunstboer tassen en rugzakken

De Kunstboer ontwerpt ook veel tassen, rugtassen, toilettassen, portemonnaies en sporttassen. Allemaal ontworpen door Jim van De Kunstboer. Wij zijn dol op De Kunstboer. Mocht je een tas of rugtas van De Kunstboer willen bestellen, neem dan svp contact op met ons, want we kunnen alle tassen voor jou bestellen!

De tassen en rugtassen hebben dezelfde prints als de kinderkleding van De Kunstboer, gave combi: jurkje en bijbehorende tas!